Odet, vampiressa i princesa de la nit (V)

Un relat de: mistika

5ª part:
Havien passat un parell de segles, però ella continuava essent bella i atractiva tal i com li havia promès una vegada Eros. Tenia els homes que volia, ja que era irresistible; i ja no era princesa de la nit, sinó que s'havia transformat en Reina; en Deessa. Odet es convertí en una llegenda viva. Però això no ho s'havien els homes mortals, que la seva vida era eterna.
[...]
Era una nit de Lluna plena, però no acudí al descampat. Una nit on totes les estrelles brillaven. Estava en el balcó de la seva cambra i sentí una veu que deia:
-Una marea de sentiments m'aborda cada vegada que et veig.
Unes mans fortes, però delicades l'agafaren per la cintura i la portaren fins el lloc desitjat. Allí els dos amants ràpidament es van desfer de les seves robes i començaren a fer l'amor bojament. Uns petons apassionats com mai li havien donat. O si? Una cosa li deia que tot allò ja ho havia viscut. Però era impossible Eros era mort feia molt de temps.
Ella tancava els ulls. Tot i tenir-los closos, encara podia veure els ulls del seu estimat, clavats en els seus. Eren de color gris i es notava que guardaven un secret.
Els dos nuus sobre el llit, acabant-se d'estimar. Sí, s'estimaven. De cop tornà a obrir els ulls.... Veié el jaç ple de sang. Sang roja com els pètals d'una rosa .
-¿Però que ha passat?-Pensà-.
Sigfrit, el seu amant, semblava que havia mort dessangrat. Com? Ella no es recordava de res. I és que, encara,no podia controlar el seu instint de xuclar la sang als seus amants? No; no era això. Era que en el vi que havien begut mentre sopaven Sigfrit i ella, estava enverinat amb un somnífer i ella havia estat adormida hores i hores. Però, és clar, això ella no ho s'havia
Llavors s'alçà del llit i es va tapar amb un llençol, el seu cos blanc com un glop de llet.
Mirà al seu voltant i.....

Comentaris

  • Rebufa![Ofensiu]
    OhCapità | 24-01-2005 | Valoració: 9

    M'està entrant un calfred, em toco el coll per si,...., bufa, no, no hi tinc sang.

    Feia temps que no et repassava (ep, en el bon sebtit, és clar) i sorpresa, més Odet, la deessa. Impressionant, cada cop millor i més expectant estic.

    Un petó curiós!

  • i... i què?[Ofensiu]
    Shu Hua | 23-01-2005

    Aquest relat per entregues cada dia està més interessant. Vinga noia, no ens deixis amb l'ansietat. I què?