Odet, vampiressa i princesa de la nit (IX)

Un relat de: mistika

9ªpart:

Odet estava ajaguda a la seva antiga cambra, encara que no semblava la mateixa; Havien canviat la decoració; Les parets eren recobertes de miralls; El taüt on jeia era nou, ple de coixins, tous, suaus, i d'un color blanc trencat.
Odet amb gran esforç es va llevar, es va mirar a un dels miralls.... Es veia extranya, vella, d'un pàl·lid esgrogueït, tenia ganes de vomitar, treure la ràbia que encara duia dins seu.
[...]
Va arribar la famosa, la esperada, nit de Lluna plena on Odet havia de reviure; tornar a ser la gran princesa...
Melina acudí on estava Odet contemplant la Lluna.
-Senyora és l'hora.- Li oferí un vestit de seda blanc i amb els detalls de color vermell, era preciós, ideal per l'ocasió.- Que us passa senyora no us agrada? No us trobeu bé? Tranquil·la és normal esteu malaltissa, feble,....- Aquella mirada altre cop.- Anem a l'entrada del castell, l'està esperant la seva euga.
La euga d'Odet era filla del cavall d'Eros: Lucífer. Els dos eren bellíssims negres com la nit.
De camí cap al cementiri s'hagueren de parar un cop. Odet es marejava. La Lluna els observava i els il·luminava.
Ja en el cementiri, Eros va tapar a Odet amb la seva capa perquè no tingués fred.
- Amor meu, tranquil·la ja veuràs, tot s'arreglarà; tu seràs la meva Reina i jo el teu Rei. Per TOTA l'eternitat.
Melina es mirava de reüll la situació morta d'enveja, però ja li era igual si la veien, no ho dissimulava. Ella hagués donat el que fos per estar en el lloc d'Odet. Ella que sempre havia estat al costat del seu Déu.... Des de el bateig de sang d'aquest; ja que ella havia estat la seva primera víctima, la noia que Eros va fer seva quan només tenia 16 anys. Als seus braços havia perdut la seva joventut, la seva vida mortal. Sí, va guanyar la immortalitat, però de que li servia ser immortal si sabia que tota la eternitat seria la seva serventa i no seria la seva princesa?
Va començar el ritual: Per començar, van fer una ofrena als Il·luminats ( Déus dels Déus i els primers avantpassats de la dinastia d'Eros), sacrifici d'un cabrit.
A continuació havien de llegir unes antigues escriptures en Sàcrit: la llengua dels no-morts.
Quan es disposaven a duur a terme la part més important de la missa, un crit esfereïdor trencà el silenci....

Comentaris

  • te'n vas sortint força bé[Ofensiu]
    Shu Hua | 30-05-2005

    A poc a poc li dones cos a aquesta petita novel.la, i te'n surts. Es manté l'interès. L'únic que li treu agilitat és la poca agilitat en publicar. Senyoreta!, que cada capítol l'he de començar llegint l'anterior!
    A part d'això, segueix al teu ritme.
    Ah! Un consell: vigila de no utilizar massa els possessius, li treuen ritme al text.

    Una abraçada

    Glòria