Oblidar

Un relat de: Conxi

Aquí,soc aquí, escoltant la nostre cançó, una i altra vegada. Aquí, amb els ulls molls, plens de llàgrimes. Sí, soc aquí, lluny de tu, dels nostres somnis, de les nostres promeses, del futur que jugàvem junts a esbrinar, però que vi-viam plegats.Aqui, sola, com mai vaig pensar que estaria desprès d´haver-te trobat. Trista, intentant sortir d'aquest cau profund en el que jo soleta m'he ficat, vivint els únics instant feliços d'aquest dies omplint-me de records, de tu.
I no vull fer-ho!!. Intento no pensar, em dic a mi mateixa: -prou!!!-para!!!, però segueixo rememorant contínuament els dies passats, la tendresa dels teus dits quan m'agafaves la cara amb les dues mans i mirant-me als ulls em deies t'estimo,el tremolar del meu cos quan estaves a prop, no ho podia evitar, nomes el petit frec de la teva pell i sentia l'estomac revolucionat, un ball de papallones, recordes? -Ets meva - a cau d'orella,-et necessito, sempre. Peró, quant temps es sempre?, ja l'he gastat tot? ja s'acabat?.
Vull oblidar, necessito oblidar. El teu primer petó, Deu!! m'abraçaves fort, tant fort!!, com a mi m´agrada,i volia parar el temps, just allà, en aquell carrer, en aquell segon,no deixar de sentir mai el teu cos enganxat al meu, com si nomes fos un, i et desitjava tant, tantíssim,,encara et desitjo ara. La teva mirada juganera, entremaliada, com m'agradava!!! al mateix temps m'obries els braços i jo corria, sabia que m'aixecaries, que em premeries amb els teus braços forts, i jo ja no voldria res mes, només a tu, només viure aquella sensació,per sempre... però ja no existeix el nostre SEMPRE.
Em dius que encara podem, que oblidem el que ha passat, que comencem de nou, però......com oblidar


Comentaris

  • seguim en contacte...[Ofensiu]
    joandemataro | 28-05-2010 | Valoració: 10

    me n'alegro de poder seguir llegint relats teus... Aquest desprèn molta malenconia, dolor, tendresa... i al final mostra la cruesa de la vida...què difícil se'ns fan les coses oi?

    Bé jo t'envio els meus ànims. de tot cor i et convido a llegir un poema meu:

    El bell veler

    una abraçada d'aquelles...
    joan

l´Autor

Foto de perfil de Conxi

Conxi

2 Relats

5 Comentaris

1534 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Últims relats de l'autor