Objectiu: vagina

Un relat de: Roi Marphille

Objectiu. VAGINA

16:38
Aaaaatenció! Paaaaaaareu atenció! m'han arribat informes que em fan pensar que avui pot ser el vostre dia. Estigueu preparats! Sí Senyor!
16:56
A veure tu! Acosta't! qui jo? Sí tu! mitja-merda. Sí Senyor! A veure, què hi portes aquí? ADN Senyor! Però que no veus que t'estan caient totes les seqüències?! posa't-ho bé immediatament! Sí Senyor! No consentiré que ningú surti amb l'ADN mig penjant. Ha d'estar ben posat, que heu de fer un viatge molt llarg nois! Ha quedat clar? Sí Senyor! I tu, com a càstig, donaràs deu voltes a l'ou. Sí Senyor!
17:50
Aaaaatenció! M'estan arribant nous informes. El cos està netejant el pis, ha tret la vaixella bona i ha posat llençols nets. Repeteixo, ha posat llençols nets. Ja he donat ordres d'augmentar la producció. Ueeee.
18:33
Aaaaatenció! M'acaba d'arribar un nou informe. El cos ha rebut un missatge al mòbil molt calent! Tothom a escalfar, vinga! Moveu-vos que no vull lesions. Sí Senyor!
19:25
Com esteu? Molt bé Senyor! Hi ha nervis? Sí Senyor. No us preocupeu, tot sortirà bé. Vinga, continueu esclafant que avui és el vostre dia.
20:08
Aaaaatenció! Ara a descansar una estona. No aneu lluny, estigueu preparats. Sí Senyor!
21:20
Aaaaaaatenció! A foooooormar ara. Sí Senyor! En qualsevol moment sereu cridats. Seguiu les meves instruccions i tot anirà bé. Quan us digui ja, correu tan ràpid com podeu i no mireu enrera. Heu d'arribar a un lloc que es diu Vagina. Repetiu amb mi: Va-gi-na! va-gi-na! ara vinc vagina! Ben fort! Ara vinc vagina! Va-gi-na! va-gi-na! ben fort! Va-gi-na! va-gi-na! Va-gi-na! va-gi-na! Va-gi-na! va-gi-na! Va-gi-na! va-gi-na!
22:30
Aaaaaaatenció! Ha arribat l'hora de la veritat! Això no és un simulacre, repeteixo: això no és un simulacre. Senyor volem sortir ja! Espereu. Però Senyor, no podem aguantar més aquí dins! Hem de sortir! Aguanteu una mica més! Senyoooor, no podem més!!! A veure, us he dit que d'aquí no surt ningú fins que jo ho digui! Però Senyoooor!
22:31
Senyoooooor! Hem de sortir! Aaaaaaah…uuuaaa va-gi-na va-gi-na ens espera la vagina! Espereu! Disciplina sisplau! No us empenyeu, heu d'esperar una mica més. No podem esperar més! aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaah endavaaaaaaaaaaaaant! Aaaaaaaaaahhhh vagina!!!!! endavaaaaant!!! Aaaaaaaaaahhhhhh Nooooooooo a on aneu? Torneu! Torneu! Aaaaah, ja no podem tornaaaaaaaaar colla de desgraciats! Us he dit que esperéssiu! Crec que veig la vagina! Uuueeeee té forma de campaneta!


Comentaris

  • Woody[Ofensiu]
    Roi Marphille | 08-12-2008

    Merci pel comentari. La veritat és que no és Shakespeare ni ho pretén. És senzillament una historieta, una mica tonta, per fer anar unes rialles.
    Seria la típica història que s'explica als sopars d'empresa quan tothom ja va borratxo! ja ja i ara que ho dius, sí que em fa pensar amb en Woody Allen també! quan la vaig escriure no hi vaig pensar però segur que el meu inconscient sí.

  • somriure[Ofensiu]
    4punts | 25-11-2008 | Valoració: 10

    m'has fet pensar en Woddy Allen vestit d'esperma.Felicitats m'has fet riure prou.
    Has pensat en fer més d'un final?