O tu, o jo: obsessió

Un relat de: Noa

M'equivoco i em lligo a un tu per ser feliç, un amor impossible, com de costum.
Seria més fàcil no lligar-me a res i gaudir de les petites coses que té la vida. És una llàstima no saber ser lliure per conèixer a un jo que existeix i per culpa d'aquest lligam esquivo i no conec prou encara. Potser el que em cal és més egoïsme per pensar en mi mateixa i fer-te fora del meu cap, lloc que has ocupat per tancar-me i angoixar-me.
Estúpid amor que em transforma, que no em deixa ser jo ni quan ho demano amb més crits. Vull ser lliure, demano ser lliure igual com ho deus ser tu.
Amor impossible, llibertat impossible, felicitat impossible. Obsessió.
Tant difícil és triar entre tu o jo ? Tant difícil és oblidar-te?

Comentaris

  • O tu o jo...[Ofensiu]
    camins | 19-07-2006

    Sí. Són moltes hores pensant que llavors no serveixen per a res. Sí, són moltes hores perdudes dedicades a algú que no les descobrirà mai o, potser, si ho fes, tampoc li importarien...

    Un tema molt interessant a tractar. A mi m'ha passat la tira de vegades! I intentaré també aprendre a ésser més egoista.

    Seguiré lleginte.
    Clara

  • Hola^^![Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 01-09-2005 | Valoració: 10

    Aquest es el primer relat que llegeixo teu perque t'he vist a relats a l'atzar, i m'ha recordat a la meva colonia, que m'encanta, i he decidit llegir-te

    Saps, jo crec que si això ho has escrit perque et passa a tu mateixa, has de fer el que dius, ser egoïsta. Perque a mi m'ha passat aixo molts cops, i a base de patacades, m'he adonat, de que el millor es ser una mica egoïsta i fer a la vida el wue TU, i només a TU!
    Et convingui, perque sino, acabes necessitant i depenent de masses persones per ser feliç i això no és gens bo, creu-me.

    M'ha agradat molt el teu escrit, perque jo, he llegit varis relats/poemes d'aquesta web de relats en catala.com i ningun portaba aquest tema.

    Seguiré llegin-te.
    Petons*