Núvol cinquè del seté cel...

Un relat de: aina

Avui caminaré per no estar sola, esborraré de mi tot allò que apareix sensible: m'esborraré. Vull ser reina del meu regne i només dependre del món animat. Avui seré un, jo i tu sense el tu. Faré un sol pas apartant la pols del meu viatge. Avui decidiré on vull posar el meu peu esquerre. Vells pensaments esdevindran noves poesies i esperaré a que surti el sol. Sé a quina hora sortirà el sol. Calmaré la meva set al matí desitjant viure aquesta història com sempre: amb molta intensitat.
Miro el cel i veig blau. Núvols blancs parteixen de l'infinit. Miro el cel i veig poesia. És aquest món el que m'ha tocat cantar i cridaré fins que m'ofegui de viatges i belles cançons. Llegiré les paraules cada nit abans d'anar a dormir sola. Aclucaré els ulls per desitjar, per estimar i sobretot, sobretot, sobretot per comprendre i entendre tot això que m'envolta. Sóc ignorant i alhora reina del meu regne. Però sobretot sóc DONA.
Nedaré fins aquella línia, altrament anomenada horitzó, infinit, buit. I és que despullar-me davant d'una cosa tan meravellosa com és el nostre mar és el millor que puc haver sentit. Trobaré aquella illa plegada d'anhels i fantasies. Cantaré aquella cançó que mai he après de principi a fi.
Tinc por a volar. Pànic? Angoixa? Agafaré el meu coixí de nit, aquell que està impregnat d'estrelles llunyanes, i suau d'ulls clucs volaré de suau matinada. Notaré el vent tendre que expiro, acurrucada en el núvol cinquè del setè cel ploraré blau cel per fumar-me tot allò que més m'estimo i és que em sento una afortunada de viure el que visc.
To night.com


Comentaris

  • Ara resulta que et vol fer una psicoanalisi! Hauria de sentir la teva maravellosa veu ;) (no t'avergonyeixis, va ser molt divertit) ^^
    Com vols que l' "aina" sigui desgraciada si sempre va a mb un somriure als llavis i preocupant-se pels demés?! Em sorprén molt que algú ho pugui pensar, això...
    Sempre em pregunta si estic bé, em saluda pels passadissos...Seria motiu d'estudi pero no d'aquesta manera tant agressiva! Seria millor preguntar-li, no?
    En fi, jo al principi no l'entenia gaire, tenia reaccions rares :P jeje (desde el meu punt de vista) pero després me la vaig mirar amb altres ulls i vaig veure que tenia molta intel·ligència emocional.M'agraden aquest tipus de persones...Jo mateixa vull arribar a ser una d'elles.
    Ens veiem dilluns aina! I tu no canviis, segueix tossuda amb la teva manera de ser, que és única!! Un petó!

  • avemariapurissima | 05-12-2007

    no vull deixar-te tranquil·la,
    no em surt dels collons,
    no ho penso fer
    fins que no m'escriguis,
    encara que sigui per insultar-me
    no sé si t'ha passat mai que l'agafes amb algú sense motiu
    a mi m'ha passat amb tu, aina
    els teus relats són tan desgraciats... necessito saber més coses
    avemaria1279@hotmail.com
    no em cansaré
    no em cansaré
    no em cansaré
    tu et canses?
    em pregunto si tu deus ser una dona que es cansa
    em pregunto tantes coses de tu
    però, digues, no m'has contestat encara: el "chapeau" anava pel meu comentari? ets molt desgraciada?

  • gràcies![Ofensiu]
    aina | 04-12-2007

    si vols fer un llibre dedica't a tu mateix/a i deixa tranquil a l'altre gent. Gràcies!

  • en sèrio?[Ofensiu]
    avemariapurissima | 04-12-2007

    aquest chapeau va per mi?
    si això em surt b, al final faré el llibre k deia.
    si mai em vols escriure: avemaria1279@hotmail.com.
    Va, anima't dona, que necessito material pel meu llibre!
    O dóna'm el teu mail, i ja t'escriuré jo!!!!!

  • Ai Déu (mai més ben dit)[Ofensiu]
    Pastilla efervescent | 05-11-2007 | Valoració: 9

    Una pregunta: tu has entès què critica el comentari d'aquí abaix? Per què jo no. I encara m'hauré de tornar a llegir el text per entendre'l. Encara més val sentir, sense entendre res, perquè moltes vegades no entenem els sentiments que ens omplen el cor, però no vol dir que els sentim menys, al contrari.
    ^^ Feia temps que no m'hi passava, ara em llegiré els teus altres relats nous. I espero que em vingui la inspiració ;) Les meves bombolles segueixen en marxa! I segur que tu també els hi dones als de tercer!
    M'encanta trobar-te pels passadissos! Vagi molt bé! Un petó!

  • pare nostre que esteu en el cel...[Ofensiu]
    aina | 31-10-2007

    tòpics i més tòpics? patètic? Ave maria purissima??? ui ui ui...no tanta indignació dona... bona nit

  • primer i últim cop[Ofensiu]
    avemariapurissima | 30-10-2007

    Ave maria puríssima, que sens pecat fou concebuda!
    Estic indignada. Avui he anat a parar a aquest coi de pàgina web i estic comprovant que tot plegat és horrorós.
    Tòpics, tòpics i més tòpics!
    Patètic.
    No tinc res més a dir. Bona nit a tothom.

  • curiós i ben bonic[Ofensiu]
    ixnuir | 22-09-2007

    m'encanta, has expressat tantes coses... tan sutilment... i a la vegada em deixes amb un munt d'interrogants, començant per la intenció d'aquest relat. Però qui vol respostes podent tenir preguntes retòriques tan fabuloses?

    ara per ara me'l vaig a tornar a llegir i a veure què més hi trobo de nou, a veure si puc ficar-m'hi més... (he de reconeixer que en aquesta primera lectura no m'ha resultat pas fàcil)

    ixnuir