Nomès una carta...

Un relat de: El guardià de Barcelona

L'impuls irrefrenable que sento perquè sàpigues el que vaig viure és el causant de que ara llegeixis això.
Allunyar-me de tu no m'ha resultat fàcil, però nomès ha fet que obrir-me dins meu un dubte, un de difícil ressolució i que ni tan sols espero resposta.
Què és l'amor? em pregunto ara que tot s'ha acabat.
Què és l'amor? quan veig la societat que ens rodeja; quan ningú sap del cert què estima i perquè; quan aquesta paraula desapareix poc a poc del nostre entorn i ens permetem ser tan freds de no saber definir-la.
Què és l'amor ? quan esbrino que no et tornarè a veure mai més i que és inútil tot el que m'he imaginat. Però què és? quan sento el mateix que vaig sentir el primer dia que et vaig veure, o quan la primera mirada se'ns va creuar i no vam poder evitar una segona?
O què és? quan se'ns confonia les paraules i no podiem evitar somriure. Quan mitja hora era massa si no sabiem quan ens tornariem a veure i quan les emocions a flor de pell ens conduïa per un mar incert i jo no podia sinó que fixar-me en la teva bellesa...

Aquest impuls irrefrenable m'obliga a tornar-me a preguntar per última vegada:
Què és l'amor?... I aquest cop: Què és l'amor... sense tú?
Esperant que potser siguis tú qui em respongui;

Albert

Comentaris

  • momés[Ofensiu]
    donablanca | 07-03-2005 | Valoració: 10

    l'amor fa això, et desperta la sinceritat i la sensibilitat

  • Preciós[Ofensiu]
    white_wolf | 03-03-2005 | Valoració: 10

    És una carta preciosa, expresses els teus sentiments més íntims i els plasmes en la carta. Tot i així, cal recodar el passat però s'ha d'estar obert a un possible futur!!!! No deixis de buscar la teva mitja taronja!
    ;)
    Una abraçada.
    White_wolf

  • Molt bona![Ofensiu]
    pajaritasaltarina | 28-01-2005 | Valoració: 10

    Jo no crec que això sigui només una carta... Es el teu cor obert completament a qui ho vulgui llegir... M'ha encantat, de veritat. Sentu no ser la persona que volíes que et contestes, però sempre va bé un comentari d'algú que et comprén... Una abraçada i molts petons, Maria.

Valoració mitja: 10

l´Autor

El guardià de Barcelona

2 Relats

5 Comentaris

3773 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Últims relats de l'autor