Només ell.

Un relat de: Marteta
La calor del teu cos al voltant meu m'enamora. Vull veure't, sentir-te una vegada més. Vull que les teves mans tornin a roçar aquells llocs on només tu has arribat. Vull sentir de nou la teva boca sobre la meva, sense deixar de tocarse, sempre unides, per sempre.
I tornar a sentir l'emoció de sentir-te tan meu com abans, tot meu, i jo, tova teva, ja ho saps, de nigú més. Només sé de tu el teu nom, res mes. Sé el que vaig sentir, i sé que em vas fer feliç per unes hores. Aquell dia que va començar com qualsevol altre i va acabar com el més bonic, el més màgic de tots.
Vull saber el que vas sentir quan tot va passar, perquè jo, desde aquell dia, en els moments en que flaqueig, és només pensar en tu i tot s'esborra. Només un tu, només un jo.
Espero que em recordis. Sé que no et tornaré a veure, sé que vaig ser tonta per no demanar-te més que el nom, però va passar així. I saps que? sempre et guardaré en el meu cap i al meu cor, de veritat. Moltes gràcies per aquella vivència.

Comentaris

  • Moltes gràcies[Ofensiu]
    Marteta12 | 10-07-2011

    Hola Marta :) Fa poc em vaig enregistrar ací, en relats en català, per sortir una mica de la realitat, i contar allò que em passava per la ment. Tan sols tinc dos relats, poca cosa, però amb el temps aniré escrivint més. T'escric per donar-te l'enhorabona, m'agraden molt es teus relats! En alguns, em sent bastant identificada. Moltes gràcies per escriure'ls!

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166033 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.