Nòmada

Un relat de: Aquiiara
Nòmades entre imatges que el present ha manipulat. No va ser tan bo ni tan real. Nòmada, el que no s’atura a gaudir dels bons instants que el present regala. Que es perd buscant la casa que va vendre uns anys abans. Nòmada i babau d’infinita mirada que somia un respir.

I deixar l’enyor i espavilar l’oblit. Trobar les ganes d’arrelar-se.

Nòmada que no pot presumir d’avançar amb el temps, perquè ell va enrere, camina d’esquenes, ensopegant amb el que ja va ensopegar. I ell té por de les coses que ja el van espantar, i s’enfronta de nou als monstres que ja l’han tombat. I intenta perdonar a qui no hi és i descobrir a qui ja ha descobert per malament. I intenta encaixar al passat, sense fer-ho en el present, per traspassar la paret de vidre per anar a parar on hi són els seus.

Perdut entre els records s’oblida que corra temps i per qui no passa el temps no li arriba el futur, tampoc el present.

Si et miro els ulls encara ploro, són espases que se’m claven. Cada cop que passes pel meu costat sento el brogit del tren dels records que m’agenolla al terra esperant que tot acabi. Sóc un nòmada que passeja entre imatges passades, que viu entre elles, d’una a altra, on en totes hi ets o hi podries ser.

Comentaris

  • M'ha agradat l'article[Ofensiu]
    juansan | 24-05-2021

    M'ha agradat l'article, curt però concís.

    Juan Sanchez
    Web

  • betixeli | 21-09-2012

    Si el veus, diga-li al nòmada que obri els ulls, que el present és ara! i és des del present que recorda i somia, doncs és aquí, sota els seus peus, sobre el seu cap, i per molt que el pensament viatgi, el present no s'ha esfumat. (Potser m'ho hauria de repetir més vegades per a mi això...)

l´Autor

Aquiiara

25 Relats

42 Comentaris

21624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Sóc nascut el 1990 encara que no va ser fins entrats al nou mil·lèni que vaig conéixer el plaer de l'escriptura. Des de llavors em sento més lliure. Un plaer escriure i llegir-vos, el relats i els comentaris que m'ajuden a millorar i a valorar-me els escrits!
Una abraçada