No vull mirar enrere

Un relat de: natasha
Necessito oblidar-te, passar pàgina a aquesta etapa de la vida i tancar-te d’una vegada per totes la porta. Necessito explicar-li al meu subconscient que és inútil que et busqui perquè vaig marxar per no tornar. Que el diari pot parlar de tu però no m’ha d’afectar, que el mapa indica el teu municipi però avui no hi faré parada perquè ni tan sols et mereixes un segon dels meus pensaments.
Vull ser capaç de començar de nou foragitant fantasmes d’un passat massa proper i massa punyent. Sortir al carrer i gaudir de les papallones i l’olor de primavera sola però convençuda que la vida es meravellosa; gaudir de la posta de Sol a les roques sense que al meu cantó m’hi faltis tu; poder disfrutar amb un nou acompanyant amb la ingènua sensació que aquest cop pot sortir bé...
I mentre m’intento auto-convèncer de tot això em parlen del matx d’ahir i el teu resultat i... inútilment dic que poden parlar-ne sense que hi pari atenció, altre cop abaixo la mirada i toco el dos de la conversa.
Vull no escriure més línies sobre tu, ser capaç de tot i deixar-te enrere, molt enrere!

Comentaris

  • Tot just ...[Ofensiu]
    anònim empordanès | 18-06-2011 | Valoració: 10

    acabes de començar el llibre de la teva vida i et queden moltes pagines per viure encara, et desitjo que lo bo d'ella t'ompli de vivències maques. Sort i a viure.

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

83008 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut