no vull anar a dormir

Un relat de: fleur

no vull anar a dormir per no haver de recordar, no vull anar a dormir per tot el que això comporta. avui no vull anar a dormir, i despertar demà sense saber què passarà de nou, o si més no, sense saber amb certesa si passarà res de nou. segur que no. i seguiré com ara, "moderadament feliç". la meva vida és planera, la feina em va bé, la meva parella m'estima, els meus pares es jubilaràn aviat i n'estan contents, la meva colla d'amics no es dissol, però s'estanca, i jo ... jo hauria d'estar bé, així. però per què tinc la sensació de que em manca alguna cosa?

potser em falta un alicient, algun incentiu, i cada cop que me'n vaig a dormir em ve al cap que em falta alguna cosa, i tinc por, tinc por de perdre'm.



no vull anar a dormir perquè sóc petit i tinc por. tinc por de llevar-me demà i veure que m'he fet més petit i que mai més em faré gran, i tinc por de llevar-me i veure que tot el que hi ha al meu voltant ha desaparegut. de cridar i que la mare no vingui, d'anar a la seva habitació i que ni ella ni el pare no hi siguin. d'anar a l'habitació del meu germà i que tampoc no hi hagi ningú. tinc por del buit, però encara no conec aquesta paraula. no vull anar a dormir per no perdre'm.

potser d'aquí a uns anys seré moderadament feliç.

Comentaris

  • Quina gran veritat[Ofensiu]
    Perestroika | 13-09-2006

    que quan som al llit de sobte ens trobem amb nosaltres mateixos, i de sobte ens visita la soledat, la por, la melangia..

    Un relat que suposu tothom pot sentir-lo un xic seu.

    Merci pel teu comentari, m'ha deixat altre volta sense paraules.

    Dolces besades de bona nit!

  • Jo...[Ofensiu]
    N | 21-01-2006 | Valoració: 10

    Tampoc vull anar a dormir..però per raons diferents. Però les teves raons em semblen molt correctes...molt profundes. Oh com m'ha agradat de veritat...
    Un petó ben fort...

  • Tendre...[Ofensiu]
    Underneath | 20-01-2006 | Valoració: 9

    ... té com un to melancòlic, de café de Dissabte al matí i de llegir al llit quan a fora plou, que m'agrada... no sé si m'explico, però jo ja m'he entès...

    No siguis moderadament feliç, sigues feliç al màxim, viu cada moment de la millor manera que el puguis viure, busca la vida que et faci més feliç... i, si pel camí et trobes amb mi... bé, això ja és un altre tema =)

    T'ZtM

  • La meva mare... [Ofensiu]
    AVERROIS | 19-01-2006

    ...sempre em deia que el coxí arreglava moltes coses i que l'endemà es veien diferents. La soledat es una de les pors dels homes, però pensa que mai s'està sol si es fa estimar. Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de fleur

fleur

57 Relats

118 Comentaris

56864 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
sóc.....
sóc blau sóc verd, sóc roig i no sóc res.
sóc gel, sóc foc, sóc neu, sóc vent, i sóc aigua.
sóc jo, no tu, no ell

sóc qui vull ser....

La PrInCeSa De La ReVoLtA*