No se sap ben bé com…

Un relat de: Princeseta

Un dels millors moments que es viu en parella és quan s'està al llit, però no quan es practica el sexe, si no quan es juga, es parla, es llegeix o simplement t'abraces a la teva parella.
A la Txell li agraden molt aquests moments. Com quan arriba a casa amb l'Àlex i no se sap ben bé com i per què cauen al llit i es comencen a fer pessigolles i riuen, juguen aviam qui aguanta més el riure dels dos mentre es toquen el punts clau on l'altre es pixa de riure quan li toquen.
I així, d'aquesta manera tan dolça es remouen pel llit i es comencen a fer petons i a tocar-se i acariciar-se entre rialles i els principis del que després seran gemecs. Juguem per veure qui domina a qui, juguen a palpar-se, a mirar-se o a besar-se els llocs on l'altre es desfà del plaer que li provoca...
Entre jocs i somriures la Txell i l'Àlex es comencen a escalfar i a humitejar, i a llepar-se i fregar-se i... estimar-se. Estimant els seus llavis, les seves galtes, els seus colls, els seus pits, els seus ventres, les seves cuixes, els seus peus, les seves natges... Estimant-se suaument i bruscament alhora, acaronant les seves castanyetes arriben al clímax d'una forma innocent i improvisada.
Ep! Que no us ho he dit? L'Àlex i la Txell fa dos anys i mig que estan juntes i sabeu que han confessat? " Que el sexe inesperat és el millor moment al llit..."

Comentaris

  • Amor o sexe... sexe o amor.[Ofensiu]
    Jansy | 10-08-2007 | Valoració: 9

    Els llits donen comoditat i relax, i això es nota en les parelles. Tot plegat pot fer una barreja explosiva, o potser tot el contrari, molt tranquil·la.

    I els llits també són per dormir, eh! Així que bona nit!

l´Autor

Foto de perfil de Princeseta

Princeseta

9 Relats

25 Comentaris

18135 Lectures

Valoració de l'autor: 9.06

Biografia:
Estudio a la UAB Educació Social. Sempre havia anat escrivint petites coses. Però va ser el meu xicot qui em va animar a publicar aquí. Gràcies.