No sé què hi ha

Un relat de: Xitus

No sé què hi ha darrera d'aquesta motivació repentina d'escriure. Procuro descartar la competitivitat, crec que ja és un tòpic dins el meu sistema de creences- un bon dia se'm va acudir buscar-me febleses i vaig pensar que era competitiu, i que era molt "cool" acceptar-ho i reconèixer-ho- i em decanto per les ganes d'expressar, de treure enfora, perquè tot just m'he estirat al llit ara i m'he notat una petita protuberància punxeguda que m'atravessava el pit. Al principi m'he espantat, però després m'ha semblat entendre-ho. Era una lletra, concretament una N majúscula, tota ella, que volia sortir enllà. Vistes les circumstàncies m'he estirat panxa avall no fos cas que acabés de sortir i em compliqués les coses, ara que no volia pensar...! Com que ella, tota insistent, no podia atravessar el matalàs, ha decidit intentar sortir pels ulls, i llavors ho he tingut clar. Li he dit: "està bé, està bé". Baixo. M'assec. Escric. I finalment, i dins d'una confusió creixent, i amb un ventall de possibilitats intuït, que ja em coïa, he reconegut: "tens raó". I he decidit fer-li un homenatge.

Comentaris

  • Jejeje...[Ofensiu]
    Puça | 21-05-2006 | Valoració: 10

    has aconseguit dibuixar un somrís al meu rostre.

    25 petons de puça

  • CompaRtitivitat[Ofensiu]
    Mieta | 11-03-2006 | Valoració: 10

    Tothom (potser massa generalista) és competitiu. Comparant-se amb els altres i intentant ser allò que..., encara que arribéssis a ser-ho no n'estaries a gust, perquè ja hauries arribat a l'objectiu i, buscaríes una altra competició.

    Per això, i tal com molt bé dius, és millor compartir, traient enfora totes les protuberàncies, tinguin la forma que tinguin, que t'apareguin.

    No t'amaguis, no tinguis por i així et podré disfrutar, tal com faig llegint-te..Lo pitjor que et podria passar és que et sortís un espai en blanc que perdurés en el temps. I, això, tampoc seria tan greu, perquè, a vegades, així és com comencen algunes bones obres. Competitivitat?

    Desitjant-te tota la felicitat que et mereixes!! Avui i cada moment!!
    25 Petonets!! ;D Muaacs
    Mieta