No sé el perquè

Un relat de: Sanke85

El silenci envaeix la nit, quan tu, de sobte, deixes de parlar per donar un altre glop. Un glop, rere altre, que poc a poc, van ocultant el teu verdader jo. El teu preciós rostre, es dilueix amb l'efecte de l'alcohol. Aquell maravellós conversar, es transforma en un balboteig i en unes rialles incesants per quasevol tonteria. Els teus caminars passen de ser elegants i sensuals, a ser, maldestres i serpentejants. Ara la teva visió dista molt lluny de què és la realitat. Ara només penses en una altra copa més, quan fa unes hores pensaves en parlar d'art o literatura.
Aquella nit només hem vas fer feliç, quan hem vas dir: "T'estimo. No canvïis mai". Hem va agradar aquell instant, perquè sé que vas dir-ho amb el cor a la mà.
Et segueixo estimant, però encara no se ben bé el perquè...

Comentaris

  • Falsa sensacions[Ofensiu]

    Ara només penses en una altra copa més... (Molt encertada aquí aquesta frase) Jo tampoc sé perquè tan sovint lliguem literatura i alcohol, o creació en general i alcohol. Deu ésser per aquest fals sentiment de seguretat i desinhibició que ens provoca. En podríem parlar molt. Certament, ens transformem, per a bé i per a mal.

  • L'alcohol que altera la sang[Ofensiu]
    eternasomiadora | 22-04-2005 | Valoració: 10

    Hom quan veu cambia, i si, no podem parar de riure i fer tonteries, una frase que et van dir que et va arribar al cor, i al final pregunte's que et fas.