No puc

Un relat de: Bonhomia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Em va costar molt ficar-li dintre. La veritat és que em va costar trempar. Anava massa drogat. Quan ho vam aconseguir, ella es va començar a calentar més, i jo sentia l'escalfor del seu cos. Això va apaivagar la meva angoixa. Ho fèiem sense condó, vés a saber què podia passar. De seguida, quan va notar que jo era prou trempat, me la va començar a xuclar. Jo ja sentia plaer des que ella era calenta. La cosa va tardar com un quart d'hora, vull dir perque jo em corregués. Però ella no va parar, tot i que anava ben borratxa. De fet, l'alcohol és el millor afrodisíac. La tia es va passar tota la nit jugant amb el meu cos i amb el seu, i jo m'ho passava bé, és clar. Fins que vam quedar estabornits. Feia cinc anys que no follava, jo. Va ser tot un viatge. No he tornat a saber res més d'ella, i ignoro si ella de mi. Segurament si, però devia tenir altres feinetes. Allò em va alegrar la vida per un dia. Però jo vaig seguir amb la coca i l' L.S.D. i la felicitat es va truncar, com sempre. La meva vida la vaig passar en un centre de desontixocació depravant. Ara sóc mort. Felicitats, Senyor, per regalar-me aquesta merda de vida. Mort de ràbia i impotència, no us saludo perque no puc.

Comentaris

  • molt bo[Ofensiu]
    nattaLia | 22-05-2008

    molt bo. m'agrada com barreges els efectes del sexe amb les dorgues.

  • Abs | 20-05-2008 | Valoració: 9

    tot i que és dur i curt, m'ha semblat intens i m'ha agradat.
    una mort cruel, la que tu mateix et pintes...

  • Potser...[Ofensiu]
    rnbonet | 20-05-2008

    ... la brevetat del text escadussa tot el sentit que vols donar-li.
    I, al principi, hi ha una relació passat/present ambigüa: li la 'posa dins' o 'li la xucla'? Ara, amb una 'abstinència' de 5 anys -5- (amb el permís de l'autoritat competent i si el temps acompanya...) no és d'estranyar la badada del protagonista!
    Vocabulari acceptable. (Venint de mi, una 'bicoca', xicon!) No dels millors que has publicat, però.
    PS. Veig que has canviat una mica la bio. I el Miller, per descomptat, bestial!!!
    Salut i rebolica!

  • ANEROL | 20-05-2008 | Valoració: 10

    real,sincer

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515336 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.