no pot ser veritat

Un relat de: Marina Prat Tapiz

Segurament, quant jo sigui gran, diré que l'època en que estic ara era la millor de totes. Comences a ser gran, a sentir la llibertat, els riures, els amics, els sobrenoms als professors, els primers amors...
Però segurament, no ens en recordarem, que comencem a veure la realitat, i que no ens agradava. Suposo que no ho farem, per que s'ha convertit en la rutina.
Jo, cada dia, veig la realitat, i no m' agrada.
Veig a la gent, que se' n riuen dels descapacitats, amics falsos, gent drogant-se, baralles, catàstrofes naturals, moltes d'elles a causa de la contaminació, assassinats, atemptats, suïcidis, violacions, maltractaments, robatoris, malalties incurables...
Veig tot això i més, i em sento inútil, davant d´una societat inútil. Tinc empenta, tinc idees, imaginació, per ajudar als altres, i no em puc expressar! Em falta temps, em falten recursos! Em sento impotent, em sento com un diminut punt al món, i com res a l' univers.
Per mi la vida, és un peix que es mossega la cua.
Sempre em començo a fer preguntes sense resposta, aleshores, al no trobar mai una resposta coherent, penso en una altra cosa, me'n escapo, i no se per que, potser per que es un pèrdua de temps, però, segur que ho és?
Em fa angúnia pensar en l' endemà, em fa angúnia la realitat.
Només tinc dotze anys, i em pregunto: quines altres terribles veritats m' esperen?


marina prat tapiz 12 anys

Comentaris

  • Endavant[Ofensiu]
    Gica Casamare | 04-01-2006 | Valoració: 10

    Bones Marina,
    m'agrada molt com escrius, ets molt fresca, de debò que no semblen 12, els teus anys.
    Espero que escriguis molt més.
    I per cert, tot és vertitat!!
    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Marina Prat Tapiz

Marina Prat Tapiz

14 Relats

20 Comentaris

21648 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Bé doncs jo vaig néixer a un poblet petit que està al Bages que es diu Santa Maria d'Oló, l'any 93, i als sis anys varem venir a viure a ripoll, fins al dia d'avui.
Aqui vaig guanyar un 1r premi d'aqui a ripoll, que es diuen els premis Joan Triadú, i això em va animar i vaig començar escriure desde llavors, que deuria tenir uns...8 anys diria, mes tard vaig tornar a guanyar aquest premi, aquest cop en tercer lloc.
I a 3r d'ESO, desde l'institut varem participar al concurs de relats que organitza cada any la coca-cola, quedant en segon lloc de Catalunya (que com que el concurs era en castellà no he penjat el relat però algun dia el traduire i el penjare) Tot això m'ha anat animant a continuar escribint, i bé, m'he anat defensant com he pogut, així en petit format.
Sempre intento expressar les meves idees i el que penso, intentant fer reflexionar a les cuatre persones que per casualitat em llegeixin, i que pot ser entenguin la meva manera de veure el món. Sempre intento ser original i no enrotllarme gaire, ja que sóc una persona que m'agrada molt anar al grà. És molt possible que això faci que els meus escrits es quedin en idees però bé... només és una aficció que tinc i que m'agrada compartir.

Això és tot diria, esper-ho que us agradin els meus relats qui els llegiu i us agraire totes les propostes i comentaris que em feu per poder millorar.
Gràcies.