No necessites pas un despertador?

Un relat de: josep casanovas olmos

-No necessitaràs pas un despertador? ...Fa tres dies que no dormo. L'altre dia al matí em va despertar, i des de aleshores em segueix despertant. No és que sigui defectuós, però he intentat comprendre el per què del seu funcionament i no arribo a entendre que està passant. Cada vegada que intento dormir, em desperta. No sé si estic despert o en un somni. Aquest matí sense anar mes lluny, anava a l'autobús, i de sobte, va i em desperta i em trobo en el llit. Cony! ...M'aixeco, em dutxo, m'afaito, em prenc un cafè i me'n vaig a la feina. Cony!... Un altra vegada em torna a despertar!... El fàcil és pensar que estic atrapat en el temps. Però no és així... Bé que estic parlant amb tu i no passa res. T'adones?... No necessites pas un despertador?
-No necessito cap despertador. Jo l'únic que necessito saber, és perquè insisteixes cada dia en oferir-me el despertador, si a mi no em fa falta. Tu i el teu despertador no sou més que un somni escapat.
-Ah!... Ara ho entenc! ...No necessitaràs pas un despertador?

Comentaris

  • sorprenent i fantàstic...[Ofensiu]
    Romy Ros | 25-05-2009 | Valoració: 10

    són dos mots que he trobat per definir el teu relat que m'ha entusiasmat!

  • No, gràcies, em desperto sola.[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 25-05-2009 | Valoració: 10

    Estimat amic, torno a remenar per RC i he entrat n la teva pàgina pensant que no hauries escrit res perquè prou feina tens amb els teus llibres.
    Però, oh sorpresa! Aquí està el meu doctor amb una de les elucubracions de la seva prodigiosa ment.
    Esperem més coses teves. Petons

l´Autor

Foto de perfil de josep casanovas olmos

josep casanovas olmos

43 Relats

114 Comentaris

36942 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
He escrit uns quants llibres que han estat publicats a Bubok; una editorial d'Internet a la bast de tothom. Entre ells està "Pescant diàlegs" (Humor), "El Jardí Hermètic" (Ciència ficció), De mis andanzas en la Santa María (Picarescca), una trilogia del personatge Alfredo Bogavante (Investigador privat especialitzat en casos matrimonials), La Cloïssa fòssil (Opera prima), una recopilació de contes "Mucho cuento tienes tú", XL-25 (Ciència ficció d'humor) i La impremta del infern (fantasia-intriga). No puc deixar de nomenar a l'Aurora Marco, que m'ha fet de correctora.