No hem clos els ulls de tota la nit (II)

Un relat de: Granota

Tothom dorm i està quiet. Com sempre els nostres cossos han acabat junts, estirats de costat en aquest vivac improvisat. Les estores mica en mica s'ajunten per no perdre cap centímetre d'intimitat i facilitar el contacte innocent dels nostres cossos. Ens acariciem les mans, els braços, els cabells, la panxa...un ritual conegut, però no per això, menys agradable i ple de petits plaers que sabem redescobrir a cada trobada. Les estrelles ens observen curioses i sembla que somriguin cada cop que tu o jo repetim en veu baixa que "això no anirà més enllà". I avui la raó s'imposa i arraulida als meus braços, tanques els ulls i intentem adormir-nos sense més.

5, 10, 15, 20 minuts,... o potser només 2 o 3, i ens trobem, sense saber com, altre cop abraçats amb les nostres mans, explorant i recorrent-nos els cossos. Les nostres cares començen un ball sensual, pausat, tranquil. Ens acariciem amb el nas, ens besem les parpelles, ens freguem suaument els llavis,... Tu et gires d'esquena, jo amb el meu pubis et prem-ho les natges. Suaument ens belluguem amb un va i ve que, malgrat la roba que s'interposa, ens fa sentir plaer a cada centímetre de pell... Algú s'ha mogut.

Comentaris

  • Granota | 14-07-2006

    Hola. Per obrir una porta, començar una altre historia cal tancar i solucionar les histories passades. Això és el que ens impedeix anar més enllà.

  • Responent[Ofensiu]
    1H5M2 | 01-07-2006

    Celebro que m'hagis contestat. Espero, impacient, l'última part.
    El paisatge que descrius en el primer fragment (el riu, el meandre, la talaia) em recorda molt a la vista que es pot contemplar des del castell de Miravet.
    No sé pas si pensaves en aquest indret quan ho escrivies.
    Em permets un consell? Si el que escrius respon a situacions de la teva pròpia vida, no ho dubtis més i tira't de cap a la piscina, que només són quatre dies.
    A més, sembla que l'altra persona també ho està desitjant. Què us ho impedeix, si tots dos sou adults i és el que voleu? Espero que no et molestis per aquestes confiances.

  • Escoltant[Ofensiu]
    Granota | 01-07-2006

    Afago el comentari. No sé si serè a temps d'arreglar la tercera i últim part. en tot cas els següents relats segur que sí.
    Gràcies a tots els comentaris.

  • Aquest no m'ha agradat tant[Ofensiu]
    1H5M2 | 30-06-2006 | Valoració: 6

    Els teus tres primers relats m'han agradat moltíssim, més que aquest. Continua escrivint perquè ho fas molt bé. Et continuaré llegint.