NO GUANYO PER A CALCES

Un relat de: Jaumedelleida

NO GUANYO PER A CALCES

Ja n’estic tipa. M’agrada ser una dona llançada i ardorosa i fer ús, ara que encara puc, del meu cos que pel que sé, soc l’enveja de moltes de les meves amigues i companyes de la facultat. I per això, quan em ve de gust, no em costa gens de fer caure al primer que se m’apropi amb males (bones) intencions. Sé que tinc un gran poder de seducció, i d’aquí que vesteixi quasi sempre amb minifaldilles (potser un pèl exagerades), que fa que els pobrets mascles que només pensen en desprendre’s de l’energia orgànica que posseeixen continguda, els hi ho facilito de bona manera. Ara bé, tot i reconèixer que sóc impulsiva i que m’excita moltíssim que el company de torn encara ho sigui més, no admeto que se’m llancin a sobre i que el primer que se’ls ocorri sigui arrancar-me de soca-rel tots els botons de la brusa i d’una batzacada m’estripin les calces. Com he de sortir jo vestida normal després al carrer? Fins ara, duia sempre (com tota noia previnguda) a la bossa, uns quants preservatius per si de cas, però, davant les persistents, brusques i voluptuoses trobades que tinc, em caldrà a més, dur sempre unes calcetes de recanvi, i agulla i fil, per cosir els botons escarriats. De tanques per als sostenidors ja no me’n calen perquè fa temps que he desistit de posar-me’n perquè era la peça més propensa a ser destrossada per la impaciència coital. A més, sé que quan endevinen i veuen com se’m mouen els pits lliurement, els fa excitar en gran mesura i propicia l’espontaneïtat sexual al primer lloc adient que se’ns presti. Darrerament però, ja n'estic tipa. No guanyo per a calces.

Comentaris

  • Demà no em poso calçotets![Ofensiu]
    Àlex Vidal Vidal | 16-12-2011 | Valoració: 9

    La protagonista faria bé de no portar-ne, vista l'activitat sexual que té.
    M'has provocat un gran somriure i un sentiment de solidaritat amb la protagonista. Jo, per si de cas, demà no em poso calçotets. A la ruïna l'Intimissimi!!!

  • Mentida...[Ofensiu]
    Narcis08 | 16-12-2011 | Valoració: 10

    les dones ho pensem, però sempre ens mosseguem la llengua, o no ( jo no, vull dir )
    Molt guai!

  • Home![Ofensiu]
    Pau Mora | 03-11-2011 | Valoració: 10

    Que arriscat escriure com si fossis una dona. És nota d'una hora lluny que ets un home(hi ha la foto al costat)
    Les dones parlen d'amors i desamors, al final hem de sentir d'un home el que voldríem sentir d'una dona. Felicitats pel relat.

  • Somriure[Ofensiu]
    Bufona | 22-10-2011 | Valoració: 9

    Jaume, he trobat el teu relat senzillament encantador. M'has fet despertar un gran somriure. Parlar de sexe, amb clau humorística, és molt divertit. En cap moment és barroer .
    No m'importaria pas, destinar un petit pressupost per comprar calces. No fumo. Tinc la sort de treballar, però hi ha un petit problema; com que sóc "cinquantaitans", he esdevingut invisible, transparent per alguns homidis mascles.
    Així que ho tinc una mica difícil , posar-me sota la pell de la teva protagonista .
    Un petonàs
    Conxita
    (Girona).

  • IMPOSSIBLE ESTAR A L'ATUR[Ofensiu]
    Shupiluliuma | 21-10-2011

    Aquesta noia, ni que no cobri, mai podrà formar part de la llista dels aturats, perquè no para. Al menys per ara.

  • m'has fet riure![Ofensiu]
    Elia Lia | 21-10-2011

    m'has fet riure molt Jaume llegint el teu relat, el trobo molt desenfadat, sincer i obert!
    crec que parles del sexe de manera molt natural i m'agrada veure com un home es posa en la pell d'una dona que viu el sexe sense tabús i amb naturalitat, sense caure en tòpics...
    gràcies pel moment
    Èlia lia

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369830 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com