Nívia

Un relat de: Emili

Hi havia una noieta, bonica, resplendent com el Sol, els seus llavis tendres molsuts, que a qualsevol noia, noi, o esser humà captiva, nomes mirar-la. Tenia un refilar tant dolç, que hi cantaven els ocells, i no parlem de la seva figura, de proporcions a la mida, i la mes desitjada per totes les damni-se-les.

Ella se'n va anar cantar, en una coral del seu barri, i allà hi havia molts nois i noies, que cantaven alegrament, formant un conjunt que donava goix de beure i escoltar.
En mig de tota aquesta follia, conegué en Narcís, molt ben plantat que donava gust de beure.
Era un noi, ros, Rus, d'alçada considerable, i el seu dansar, feia les delícies de totes les balladores, dons era l'amo del ball, i sabia fer tota la coreografia, del tots estils amb elegància i finesa.

Les noietes en beure'l , pensaven i deien , aquest si que me l'aportaria el llit, deixeu-me sola que es meu¡
Amb ell totes li ponien, però no els hi feia cas, dons ell era l'home, que porta la vena artística, dintre seu, i no tenia tems per rés més.

La nostre Nívia, no ho podia entendre això, o no ho volia entendre; ella només sospirava pel seu príncep daurat, i veient que no li feia cas, desprès de passar un any, rere l'altre, va marchar desesperada, a les muntanyes, i amb el seu desesper, va començar a menjar poc, i cada dia menys, només es consolava fent els pas de ball del seu enamorat.
Tant gran fou el seu patir, que sols plorava, sospirava i ni de menjar se'n recordava. Les seves llàgrimes, es perdien en l'herba de aquell prat .
El plany de la seva veu, el repetia l'eco de les muntanyes , com el record d'aquella coral, que abans tant alegrament cantava, i l'eco la contestava amb trista harmonia.

Al final es va anar aprimant i aprimant, que es quedar com un fideu tant primet, que no li sortia ni la veu, fins que un dia, es posar davant les precioses muntanyes i va dir e..c..o ......
pro al final de la seva veu, nomes li poder sortir cO..O..O..O.

desprès de això totes les muntanyes fan l'ECO

Emili

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Emili

Emili

1 Relats

0 Comentaris

571 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor