Nits de festa

Un relat de: Chelsea, the classic girls of 60's

Estic a l'habitació intentant fer un relat, però no tinc cap idea. Poso la música, està molt fluixa, augmento el volum al màxim. A la vegada, encenc la televisió però sense so. Necessito una ratlla.

Em venen a buscar, anem de festa. Un cubata, dos, tres, quatre. S'apropa un noi molt simpàtic i m'ofereix LSD. Cap a dins la pastilla.

Anem al cotxe, em bec una litrona i mentrestant, no pot faltar el porret. Mentre me'l fumo li demano al company que necessito una ratlla.

Asseguda al seient del copilot el meu gat, amb un barret nou.. M'explica que avui ha conegut la Grisalda, una rata a la que li ha fet l'amor. Piquen a la finestra, un follet verd i petit m'adverteix que tinc que moure'm del cotxe o moriré. Surto corrents i inmediatament un arbre cau sobre el cotxe i l'aixafa just on era sentada, però gràcies al follet. Em giro per agrair-s'ho, ja no hi és, al seu lloc ha deixat un tigre homosexual, li presento a un gall i s'enamoren. Tota sola baixo la Rambla mentre les gotes de pluja cauen sobre el meu cap, mullant-me el cabell i la jaqueta. Sento les gotes d'aigua. El meu gat apareix i em porta una carta d'Odín. La començava a llegir, però necessitava una altra ratlla. La prenc i amb el meravellós sabor a la boca, demano a un escriptor que pasava pel camí una espasa per suicidar-me. Llegeixo la carta d'Odin, que diu que m'espera al Valhala. Em piquen al braç, es Thor roganme segueixi les seves indicacions per arribar a la trobada amb Odín. Torno a esnifar una ratlla.

Finalment, mentre segueixo caminant sota la pluja el cambrer em crida l'atenció, fa hores que estic sola al bar i no he pres res. De veritat? Doncs, si, o almenys, això sembla.

Comentaris

  • Força bé![Ofensiu]
    Basileia | 21-08-2006

    bfff..fins i tot jo he acabat veient follets...està bé!..

    M'ha agradat la teva biografia! No deixis que esn esquerdin la terra! la nostra terra!

  • jajjajajaja[Ofensiu]
    L'ull de la subcultura | 04-02-2006 | Valoració: 10

    Rollo dumbo quan va borraxu XDjajajaja maia nada de olla k as tingut fillameva, pero ta b :D haver si jop penjo algu ara k tink temps.
    Inga bety ens veiem espero k d'aki noi gaire ;-)