Nit indesitjable

Un relat de: vermesh

Aquesta nit és tan indesitjada....
Rumors que a corre-cuita fugen sense saber ni tan sols si són certs o verdaders, petites mentides que borren grans veritats, gent que s'amaga dins els bells somnis (no volen tornar a la realitat, ni tornar a sentir com un cop més la vida els gira l'esquena), maleïdes fulles que volen sense tenir un rumb fix, carrers desolats i tremolossos per la por, persones soles amb la mirada perduda en l'infinit, homes desitjosos per provar el gust d'aquelles dones, dones que marxen indignades pels homes que babegen com a gossos, músiques que repetidament sonen sense agradar a ningú, ulls adormits i tancats enmig de grans sorolls i poques melodies, llavis mossegats per dents amb deliri de dolces carns....
I tu.

Comentaris

  • Es evident[Ofensiu]
    vermesh | 07-05-2005

    que m'agrada la xocolata, follet que sempre passa.... No t recordes que som germanetes?? :p
    el nom? vermesh = vermell (xò a la meva manera..., nosé. Igual que la família Garagoc, és la família del follet groc.... groc, garagoc... ^^)

    axxx... veus com sí ket llegeixo?

  • vermesh | 06-05-2005

    Diria que... Ja ens coneixem, no? Pensa, pensa... Qui puc ser?

l´Autor

vermesh

9 Relats

15 Comentaris

20256 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Qui sóc? Segurament no ho dec saber ni jo mateixa, però de moment dic, que tot i que la meva aparença és de noia, hi ha un ésser estrany que s'hi amaga darrera... Sí?