Nit d'estiu

Un relat de: leonardo

Nit mediterrània amb serena i gessamí
Lluna plena i un got de vi en bona companyia
Nit de somnis
Nit de promeses
Nit d'anhels
Nit de confidències compartides

Quantes nits d'estiu any rere any ens entregam, amb esperit renovat, al mateix ritual?

A la vora de la mar, a qualsevol platja, mirar al cel. Ho has fet moltes vegades i mai és el mateix, sempre et sorprèn:

Avui és aquesta brisa suau que ens porta l'aire humit perfumat d'alga i bogamarí o la cadència de les ones en rompre damunt el color blanc d'argent que ha pres l'arena, o el repic de les drisses dels petits velers que ens fan descobrir el balanceig dels seus pals que s'encenen intermitentment de lluna marcant el compàs d'aquest moviment i donen entrada al rumor quasi xiuxiuejant de les savines que guaiten darrera les dunes fent els cors d'aquesta simfonia.
No és un decorat i nosaltres els espectadors o simples figurants, formam part d'aquest meravellós instant, avui la natura ens han donat un paper principal.

Dansem i cantem,
beguem i riguem...

Un altre got de vi que l'ànima escalfa.
Treu-te la màscara per gaudir d'aquesta festa, allibera't de tots els mals que t'oprimeixen, deixat anar i confia en els teus encants.

El cos deixa que l'anima s'enlairi i posseïda pels ritmes de l'univers traça línies impossibles tot seguint el deixant d'argent que dibuixen al cel els estels fugaços que vénen a morir a la nostra galàxia per donar vida als teus desitjos.
És un sol instant, enxampa'l, perquè tota aquesta energia que dóna la intensitat de la seua llum és la que et mourà per aconseguir els teus somnis...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer