Nit de tardor (recordant somnis)

Un relat de: ixnuir

Ara dormo com un somni
De fulles caigudes
I grisors encuriosides
En ànimes de tardor

Ara faig voltes en línia recta
I travesso les corbes del teu cos
Com qui tocava aquell piano
Mig destrossat

Ara el perfum de l'estel fugaç
Trenca la tenebra
I em veig en tu
Com en un mirall esberlat

Ara dormo com un somni
De pètals marcits
I negrors de pedregada
En una tardor

Que tan sols
Vol acabar

Comentaris

  • doncs[Ofensiu]
    kispar fidu | 10-08-2008

    tot i que ens dius que encara li busques sentit,

    jo penso que sí que en té,

    com tota la poesia i versos que deixem escapar sense temps per a pensar-hi del tot; ens fugen de les mans, com papallones que sols volen volar i enlairar-se.

    Jo hi he vist, un raig d'imatges que anaven sorgint, i lentament caient. Potser no amb un sentit únic, però anaven omplint els records.


    T'he vist per alguns comentaris de relataires i he pensat fer una visita els teus relats! (més enllà dels sals i sucres i els fòrums enReptats!)

    Fins ara no m'hi havia fixat! (o no estava revisat ;), perdó pels cops que ho dec haver pronunciat malament! D'ara endavant espero recordar la seva entonació! (i hauré d'aplicar-ho a la meva bio! perquè el meu kispar també sona diferent en cada boca quasi! Tot i que últimament us vaig ensinistrant i val a dir que també apreneu sols! jeje)

    ens veiem ixnuir amb accentuació plana i X suau de xocolata...! (ben bé ho deia malament, eh! jo deia: "icsnuir" (ho feia plana per això! jeje)

    que vagi bé,
    kispareta

  • La tardor[Ofensiu]
    diesi | 27-02-2008 | Valoració: 10

    L'estació dels records per excel·lència. No fa falta que tingui "sentit" per dir-te que és un gran poema. Versos preciosos. Idees clares (dins del que cap).

    Em vas dir allò del fòrum. Si no hi entro és perquè no m'hi aclaro xD. He llegit però la teva proposta del repte musical i m'encantaria formar-ne part. Intentaré mirar-m'ho millor això del fòrum, però si no, si us plau, manten-me informada.

    Petons i aquest poema se'n va cap als meus preferits, m'ha agradat ^^

    M'estàs encomanant això d'escriure comentaris llargs eh?

    #NaT#

  • gràcies[Ofensiu]
    juliap | 06-02-2008

    gràcies per la benvinguda!!! i pel comentari!!!

    per què no vas a ser la "millor persona"? ja has fet el meu primer comentari i ja m'has marcat.

    Crec que tots tenen alguna cosa que oferir. Tot el món té una mica que donar-me. Créixer i aprendre.

    júliap

  • Ara ara ara...[Ofensiu]
    Roserdeljardi | 04-02-2008 | Valoració: 10

    ara es el millor moment perque no sabem si hi haurà després. Ara debem aprendre a estimar (mai es sap del tot) a qui estimem...

    No se que mes dir, soc un poc roïn interpretant somnis poétics.

    Encantada d'haver-te descobert a un dels meus comentaris!!

    Ens comentem!

  • Difícil d'entendre...[Ofensiu]
    rnbonet | 02-02-2008

    ... i difícil de comentar!
    Ara, això sí cal reconèixer-ho, les imatges, bestials! D'un pujat realisme/su (realisme) que potser enllaça amb la magnífica imatge de la 'bio'.
    PS. Vaig a llegir-ne un altre. Veure'm!

  • Evocació[Ofensiu]
    Unaquimera | 28-01-2008 | Valoració: 10

    Començo el teu poema amb ganes de descobrir-hi el sentit, però... El món dels somnis i de la poesia tenen una cosa en comú: els referents per a cadascú són absolutament personals i qualsevol imatge, paraula o sensació evocada tenen diferents significats per a diferents persones, tot i suposant que desitgin compartir-ho i s'hi esforcin per fer-ho.

    Llegeixo el teu poema i intueixo el rerefons... quan hagi llegit més coses teves, potser ho entendré millor!
    De totes maneres, és una lectura interessant...

    Ah, pel que em dius del proper sopar: no, aquest cop no m'he apuntat, encara que he anat als darrers organitzats i m'ho he passat molt bé. Haurem d'esperar una mica més per conèixer-nos... potser per Sant Jordi!

    T'envio una abraçada plena de somnis,
    Unaquimera

  • Bernat J | 23-01-2008


    ixnuir! (per cert, a què bé això de ixnuir?) Doncs la veritat és que això del fòrum ja ho sabia que existia, encara que crec que em manquen moltes coses per descobrir de la web, però això que m'has dit em sembla una idea fantàstica!

    L'únic inconvenient que tinc són els diners... quan valdria aproximadament el sopar? Ho dic perquè jo no tinc ni un duro i als meus pares, tal i com estem últimament, els i costarà deixar anar alguna monedeta, però bé, es pot intentar.

    Doncs bé, ja que estem entrarem un moment al fòrum ni que sigui per mirar... I sí, això del fotolog va ben en serio, però relats en català és l'única cosa de la que no puc prescindir, de fet i en part, serveix per desfogar-me una mica perquè últimament no estic gaire bé... De fet avui m'han donat la nota del Treball de Recerca i se m'ha caigut el món a sobre. Avui he comprès fins a quin punt la meva tutora, professora d'història i tutora del TdR em té mania.

    En fi noiet, parlem per això del sopar, si? (tot i que io no coneixeré ningú..., tu segur que ja has fet algun contacte, no?)

    Apa, que vagi bé!

    salut i revolució!

    julià

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de ixnuir

ixnuir

22 Relats

82 Comentaris

30873 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
BIOGRAFIA REVISADA
Sóc un noi barceloní de 17 anys (17? no home, no, que des del 12 de novembre ja són 18...) amb molt bon rotllo i ganes de disfrutar de la vida.
Tinc moltes i molt diverses aficions, que van des de la música (escoltarla, cantar-la i últimament he fet també alguna petita composició senzilla (cal dir que és molt senzilla))fins al cine (tot i que últimament no hi puc anar gaire ja que tinc moltissississima feina), la literatura (llegir-la i crear-la) i xerrar amb els bons amics (aquesta potser és la que més practico tot i que d'entrada, a vegades em costa una mica relacionar-me amb gent nova).
A més, els qui em llegiu, ja anireu veient que sóc un romàntic empedernit, però que també toco de peus a terra i em preocupo molt per la societat en que vivim (hi ha qui em diu que em preocupo massa).
Per acabar només dir-vos que m'encantaria que comentéssiu tots els meus escrits, que, encara que no ho creieu, m'interessen molt les opinions.
P.D. Gràcies a tots els relataires que ja m'han comentat, sou els millors.
( P.D. Per cert, el meu nick es pronuncia com una paraula plana i la x és com la de xocolata i no pas com la de taxi. )

si algú vol més sobre mi... el meu flog recent estrenat: www.fotolog.com/sal_i_sucre