Nit de feina

Un relat de: surina





Nit de feina


La Clara va mirar a través del vidre. Era en Felix. L’hi va obrir.

- Passa, però què hi fas aquí?
- He pensat que potser estaries molt avorrida. Et puc fer companya? –Li va respondre.

- tens una bona feina- li va dir ell.- Aquí s’hi està molt bé, es respira una gran pau.
- Es clar que s’hi està bé. Sempre que tots els residents estiguin dormint i no n’hi hagi cap que caigui del llit. He d’aprofitar aquestes estones, perquè la nit és molt llarga.

- Per això he vingut, crec que et puc distreure una mica, perquè la nit és molt llarga.

Va posar la ràdio amb el volum molt baix. Ella li va explicar que estava casada i tenia tres fills. Ell li va dir que estava a punt de casar-se, però si ella volia podrien ser amants.
La va agafar i van començar a ballar, la lluna es reflectia sobre l’aigua del estanc, fent que aquella nit semblés màgica. Ella va afluixar la seva primera resistència i es va deixar portar per l’encís del moment. Ell li va anar descordant un a un els botons de la seva bata, mentre anava descobrint poc a poc l’encantador cos d’ella. Quan li va treure la bata es va quedar bocabadat, la roba interior era quasi inexistent. Aquella bata blanca dissimulava els seus encants. Després ella li va descordar la camisa. Allò anava molt de pressa, però no s’adonaven, embadalits, mentre cadascú contemplava el cos de l’altre. Es van començar a fer petons. Ell la va agafar i la va seure sobre la taula. En aquell moment va començar a tocar el timbre amb molta insistència. Trucaven des de l’habitació número 23.
La Clara es va sobresaltar i d’un bot es va posar de peus a terra.





-
Després de posar-se la bata va pujar l’escala corrents. Quan va entrar a l’habitació de la Paquita, ella la va mirar al ulls i li va preguntar.- ¿Qui ha vingut aquesta nit?
- Ha vingut en Fèlix, el meu amant - li va contestar. Em guardaràs el secret?
- Ai, filleta, jo ja em moriré aviat. Per què havia de dir res?

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de surina

surina

24 Relats

98 Comentaris

28672 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
A tots els que em llegiu us vull donar les gràcies i us vull aclarir que la fotografia és de l'arc de sant Martí retratat a través del vidre de la meva finestra. Ha sortit el reflex del llum i la humitat de la pluja.
Us agrada?
.





irene.tironi@hotmail.es