Ningú com tu

Un relat de: tramuntana

Jugant a ser feliç, recorro els teus llavis amb els dits. La nit ja no m'espanta perquè esta amb mi, ara puc dormir. Les estrelles posen despreocupades en el cel. Ja poden descansar els àngels, amb tu estic segura, i no tinc fred. Els ocells ja no posen sobre la varana del meu balcó, perquè saben que estas amb mi, i que em cuides. Quina pena, oi mare?! Hi ha nens que nomès tenen els àngels, que nomès tenen als ocells, que nomès tenen les estrelles, però no tenen una persona com tu, amb qui puguin adormir-se sense por.

Comentaris

  • Com puja, el jovent![Ofensiu]

    13 anyets? Buf, què deuria estar fent jo, amb 13 anys! En veure relats de gent com tu em sembla que m'he fet una mica més gran de cop.
    Està molt ben redactat, i sense faltes, QUE S'AGRAEIX. I expresses molt bé sensacions, sentiments... Tens habilitat. I amb el temps adquiriràs molt més domini, endavant! En Josep Clínez és de la teva mateixa generació, i també escriu molt bé.
    Que tinguis sort, i espero que relats en català t'ajudi a complir aquest somni! A les joves promeses cal incentivar-les, i tu n'ets una.
    Salut i cuida't,

    Vicenç

l´Autor

Foto de perfil de tramuntana

tramuntana

423 Relats

658 Comentaris

439369 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Em dic laura, tinc 15 anys, ( 24 de maig del 1991).

" ...yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away"

...Els teus ulls dibuixen paraules que ni tant sols he sentit mai...

...porqué no hay nadie que te quiera igual que yo.


...yǿu шāy sāy I'ш ā dяέāшя



- laurasainzr@hotmail.com