Nilemah

Un relat de: Adonis

de la claveguera surten pors i rates, pudor de mosques, monstres i morts vivents.

de la claveguera surten litres incontrolables de sang i fetge triturat, i paraules de polítics que diuen que ho aturaran, tornant a provocar una nova guerra.

de la claveguera surten paranoies incontrolables i dies i nits d'alcohol mal tolerat, a Nova York, de tant en tant en surt un cocodril, i trossos de runa d'alguna de les Torres Bessones.

de la claveguera ha sortit un líder que ens guiarà a la destrucció: Nilemah, o Hamelin a l'inrevés, un home amb una flauta feta amb un fèmur, que bufa notes fora de l'escala musical, toca una cançó endimoniada per emportar-se els nens i tornar-nos les rates…

(des de la Convenció Republicana)

… i tot això amb un somriure sortit de la claveguera, com els lemes publicitaris, com les cobertures dels mòbils, com les necessitats falses que se'ns imposen i com la cicatriu d'un part horrible, el d'una bèstia bicèfala i octòpoda que bullia de gana al nostre interior, un cop devorades les nostres vísceres, ja no ens hi cabia, érem una closca inútil.

i la bèstia irracional (diguem-ne Consumisme, o simplement Civilització) també ha sortit de la claveguera per arrossegar-se pel camp de batalla,

devorant cadàvers i ferralla,

deixant la tapa de la claveguera oberta, simple avançada com és

per deixar pas a les autèntiques bèsties que ja apunten a sortir-ne.

Comentaris

  • nostradamus[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 10-01-2009

    profeta de la pagina, las besties ja son aqui

  • serios?[Ofensiu]
    nínxol boscà | 01-11-2006 | Valoració: 8

    quin espant m'has donat... Es barallaran amb les urpes o, pot ser, preferiran llençar-se caps de nen els uns als altres?

  • Ets el millor!!![Ofensiu]
    Laiesken | 31-10-2006 | Valoració: 9

    T'acabo de posar com a autor preferit. El teu estil d'humor és fantàstic, quasi sense sentit. Aquest escrit gairebé seria una paròdia deformada de un assaig, però és que és tan divertit (sobretot pel vocabulari) que oblides el text en si. Un 9 xaval! Segueix així.

l´Autor

Foto de perfil de Adonis

Adonis

29 Relats

190 Comentaris

84162 Lectures

Valoració de l'autor: 9.01

Biografia:
Vaig nàixer (alguns diuen que vaig aparèixer per generació espontània al costat d'un nan de jardí) un divendres per la tarda.

La meva vida ha estat plena d'èxits amb les dones -per raons evidents- i èxits professionals, per això vaig decidir un dia deixar-ho tot i vendre La Farola als semàfors (de tant en tant també venc mocadors de paper).

Ara vull emprendre -segur que també exitosament- una carrera com a escriptor. Feu-me espai, i us ho passareu bé.

Per cert, de cara a les dones: no penso publicar el meu correu electrònic, ni el meu telèfon, ni cap dada que us faciliti el meu assetjament.