NI HAO! (hola!)

Un relat de: Nil

Un noi d’ulls ametllats -els quals se li anaven
tornant ovats a mesura que les seves càndides
pupil·les apercebien la meva esfullada postura
de lotus-, diligent venia cap a mi saltironant de
roca en roca tot taral·lejant una incomprensible
cançoneta. Ni hao! vaig fer-li amb la balma mà
esquerra des de la sorra mentre que amb l'altra
gronxava enjogassat la capalçada tija de jade.

Comentaris

 • Molt simpàtic a la seva manera.[Ofensiu]
  Unicorn Gris | 21-04-2018 | Valoració: 8

  M'agrada el teu estil. Planer, agradable, entretingut, musical en certa manera... fa passar una bona estona, i ¿perquè demanar molt més?

  Aquest noi budista extrany d'ulls enormes era curiós de "veure" amb les teves paraules. Espero que no sigui agressiu...

  Gràcies pel teu comentari a aquell article meu.

  A reveure xicot!!

 • Trio.[Ofensiu]
  Nil | 04-11-2017

  La teva proposta és benvinguda... Però vols dir que la meva poesia de caire homo-èrotic podria mixturar-se amb la prosa etero-eròtica de na Monseblanc? Per aquí publica un tal Enric, una prosa, bisex, super-pornogràfica,enginyosa , molt més propera a la d'ella. A mi, m'ha posat a cent alguns dels seus paràgrafs. Ells són molt més directes, fan servir mots més explícits. Jo en canvi faig com aquell que no la diu...Encara que al final el resultat és el mateix. Però bé, posats a proposar, podríem fer-ne un trio literari, com ho veus? Per cert, no totsels relats de na Montseblanc són eròtics.

 • Benvolguts,[Ofensiu]
  Lluís Pagès | 04-11-2017 | Valoració: 10

  Montseblanc i Nil de Castell Ruf, no sé com ho veieu, però després de llegir les vostres contribucions a aquest web, proposo que col·laboreu en un poema o prosa conjunts, això és, un relat en català on els lectors, una vegada llegit el text, siguin incapaços de mantenir les mans sobre el teclat de l'ordinador i les amaguin sota la taula (altrament dit, que es vegin forçats a rellegir el vostre treball amb una sola mà). El premi més gran per a l'obra que us proposo seria una pluja de clics on pots qualificar el que has llegit d'ofensiu". Llàstima que ens comuniquem a través d'un medi on els fluids, fins a cert punt, no el malmeten, que si fos sobre paper, aquest ja s'hauria dissolt en un oceà de salivera, llàgrimes de plaer i d'altes secrecions/exsudacions d'origen intern. A veure si d'altres lectors recolzen la iniciativa i així no pugueu defugir el repte!

 • Llengua tàctil[Ofensiu]
  Nil | 28-09-2017

  I a més a més és exacte com va anar tot. M'ha costat Déu i ajuda que el poema llisqués per si sol. L'escena on el xinés s'apropava cantant, de primer no trobava la forma d'encaixar-la i alhora em sabia greu no incloure-la, perquè és força inusual i original alhora i a mes verídica com la resta del poema.
  De totes les meves interminables aventureres al llarg de la meva vida, crec que aquesta és l'única on no vaig poder fer us de cap llengua franca per poder entendre'm. Perquè jo he emprat: català, castellà, francès, italià, anglès. Però trobar-me amb un que no parles una d'aquestes cinc llengües mai. Potser els que només van al gra, no hi donara gens d' importància,Però jo que sóc persona a qui agrada de tenir, en el sexe, un mínim de diàleg...

 • Molt maco[Ofensiu]
  Montseblanc | 28-09-2017

  Un poema que té moviment, que fa veure l'escena, viu i eròtic i que un cop llegit fa imaginar la continuació...

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Nil

Nil

40 Relats

296 Comentaris

23643 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
. Estació Arc de Triomf - BARCELONA.
. Nu, autoretrat meu reflectit al mirall, fet amb el mòbil. Any 2006.
. (Amb) -Tacte! : nildepoesia@gmail.com

- El veritable significat de les coses es troba en dir les mateixes coses amb altres paraules. (Charles Chaplin)

- La poesia és el camí per a la supervivència, per arribar a les consciències, per acceptar les derrotes, per saber viure les nostres misèries, per a estar prop d'allò màgic de l'existència. (Niño de Elche).

« EROS, BÈSTIA INVENCIBLE, DOLÇA I AMARGA ». (Safo)