NI HAO! (hola!)

Un relat de: Nil

Un noi d’ulls ametllats -els quals se li anaven
tornant ovats a mesura que les seves càndides
pupil·les apercebien la meva esfullada postura
de lotus-, diligent venia cap a mi saltironant de
roca en roca tot taral·lejant una incomprensible
cançoneta. Ni hao! vaig fer-li amb la balma mà
esquerra des de la sorra mentre que amb l'altra
gronxava enjogassat la capalçada tija de jade.

Comentaris

 • Definició.[Ofensiu]
  Nil | 06-12-2018

  La paraula homoerotisme, està formada amb les arrels gregues i significa "desig sexual entre dues persones del mateix sexe" Els seus components lèxics són homo (igual) i ero (amor ,desig) més el sufix -isme (activitat, sistema). Salut, Nil.

 • Meravellós...[Ofensiu]
  PERLA DE VELLUT | 06-12-2018 | Valoració: 10

  Realment preciós i amb molta cura en tota la composició, té un tema molt distingit i és tan sensacional, que m'ha esborranat la pell.
  Poesia "homo-erótica" com expliquis en la teua pàgina. Exactament què vol dir? mé enllà de l'erotisme... suposo.
  Una salutació...
  Perla de Vellut

 • Molt simpàtic a la seva manera.[Ofensiu]
  Unicorn Gris | 21-04-2018 | Valoració: 8

  M'agrada el teu estil. Planer, agradable, entretingut, musical en certa manera... fa passar una bona estona, i ¿perquè demanar molt més?

  Aquest noi budista extrany d'ulls enormes era curiós de "veure" amb les teves paraules. Espero que no sigui agressiu...

  Gràcies pel teu comentari a aquell article meu.

  A reveure xicot!!

 • Trio.[Ofensiu]
  Nil | 04-11-2017

  La teva proposta és benvinguda... Però vols dir que la meva poesia de caire homo-èrotic podria mixturar-se amb la prosa etero-eròtica de na Monseblanc? Per aquí publica un tal Enric, una prosa, bisex, super-pornogràfica,enginyosa , molt més propera a la d'ella. A mi, m'ha posat a cent alguns dels seus paràgrafs. Ells són molt més directes, fan servir mots més explícits. Jo en canvi faig com aquell que no la diu...Encara que al final el resultat és el mateix. Però bé, posats a proposar, podríem fer-ne un trio literari, com ho veus? Per cert, no totsels relats de na Montseblanc són eròtics.

 • Benvolguts,[Ofensiu]
  Lluís Pagès | 04-11-2017 | Valoració: 10

  Montseblanc i Nil de Castell Ruf, no sé com ho veieu, però després de llegir les vostres contribucions a aquest web, proposo que col·laboreu en un poema o prosa conjunts, això és, un relat en català on els lectors, una vegada llegit el text, siguin incapaços de mantenir les mans sobre el teclat de l'ordinador i les amaguin sota la taula (altrament dit, que es vegin forçats a rellegir el vostre treball amb una sola mà). El premi més gran per a l'obra que us proposo seria una pluja de clics on pots qualificar el que has llegit d'ofensiu". Llàstima que ens comuniquem a través d'un medi on els fluids, fins a cert punt, no el malmeten, que si fos sobre paper, aquest ja s'hauria dissolt en un oceà de salivera, llàgrimes de plaer i d'altes secrecions/exsudacions d'origen intern. A veure si d'altres lectors recolzen la iniciativa i així no pugueu defugir el repte!

 • Llengua tàctil[Ofensiu]
  Nil | 28-09-2017

  I a més a més és exacte com va anar tot. M'ha costat Déu i ajuda que el poema llisqués per si sol. L'escena on el xinés s'apropava cantant, de primer no trobava la forma d'encaixar-la i alhora em sabia greu no incloure-la, perquè és força inusual i original alhora i a mes verídica com la resta del poema.
  De totes les meves interminables aventureres al llarg de la meva vida, crec que aquesta és l'única on no vaig poder fer us de cap llengua franca per poder entendre'm. Perquè jo he emprat: català, castellà, francès, italià, anglès. Però trobar-me amb un que no parles una d'aquestes cinc llengües mai. Potser els que només van al gra, no hi donara gens d' importància,Però jo que sóc persona a qui agrada de tenir, en el sexe, un mínim de diàleg...

 • Molt maco[Ofensiu]
  Montseblanc | 28-09-2017

  Un poema que té moviment, que fa veure l'escena, viu i eròtic i que un cop llegit fa imaginar la continuació...

Valoració mitja: 9.33

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Nil

Nil

47 Relats

520 Comentaris

35241 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
- HELLO POETRY. L'Homoerotisme poètic d'en Nil.

- BARCELONA GAY POETRY Poesia homoeròtica catalana,

- Inside the Closed - Homoerotic catalan poetry

- Primer poema publicat en aquest espai: XÀLDIGA -06-09-2016

- Poesie homoerotique - Homoerotische poesie - Poesia omo-erotica - الشعر المتجانس.

- Foto de perfilL: retrat anònim trobat als Encants Vells, Fira de Bellcaire, de BCN. Conté una data: 22 novembre 1913, - Guantánamo, CUBA -. Amb l'endreça: " A mi hermana Salvadora y José".

- قالنبيّ صلعم :

"انَّ من البيان لَسحرًا

وان من الشعر حِكَمًا" ال

- El Profeta (que Allāh el beneeixi i li doni pau!) digué: “Certament, hi ha encant en l’eloqüència, i certament, hi ha saviesa en la poesia.” Ṭabaqātu š-Šāfiʕīyati l-kubrà

- Allí on hi ha sensibilitat és més fort el martiri.
La pintura és poesia muda; la poesia és pintura cega. (Leonardo da Vinci)

- Vaig provar d'ésser poeta. I com que sóc un escriptor hàbil, i com que era quaranta vegades més sensitiu que ningú, vaig reeixir una mica. (Rupert Brooke, poeta anglès, considerat per W.B.Yeats, Irlandès i poeta també, com el jove més formós d'Anglaterra.

- La poesia no és cosa de sentiments sinó d'experiències. (Rainer Maria Rilke, poeta austríac)

- Tots els hòmens que primer toquen amb la paraula, després arriben més lluny amb les mans. (Antonio Skármeta, escriptor xilè).

- La poesia té 4 o 5 temes d'ençà fa 5 mil anys, allò que importa no és pas el que dius, sinó com ho dius. (Antonio Cisneros, poeta peruà)

- La poesia és l'evidència de la vida. Si la teva vida crema bé, la poesia només serà cendra. ( Leonard Cohen, poeta canadenc)

- La poesia és el camí per a la supervivència, per arribar a les consciències, per acceptar les derrotes, per saber viure les nostres misèries, per a estar prop d'allò màgic de l'existència. (Niño de Elche).

- La poesia es la musicalitat de les coses que discorren a ones per a recrear amb la paraula imatges visuals. ( Boris Pasternack, poeta rus )

- La poesía no quiere adeptos, quiere amantes. (Federico García Lorca )

- Ara mateix hi ha joves que diuen els seus versos. Per llurs ulls plens de vida passen les seves visions. (...........) ara amb el que ell de la bellesa ha fet veure, es commouen. ( Molt Rarament -fragments) - .Konstandinos P. Kavafis.

- WEBS amigues :

* L'ARMARI OBERT leopoldest.blogspot.com/

* Salvador Jàfer: La Terra d'Enlloc https://salvadorjafer.net/

. Estació Arc de Triomf - BARCELONA.

. (Amb) -Tacte! : nildepoesia@gmail.com.