Ni d'aquí ni d'allà

Un relat de: Perla barrusca
Jo, que ja no sóc ni d’aquí ni d’allà, que tinc una passa feta i una altra encara per fer. Els anys de l’abans em retenen, m’atrapen, no me’n deixen escapar. Els anys del després m’esperen per omplir-me.

Estic ficada en un bon compromís, debatent si encara sóc la d’abans o si ja sóc la de després. Viure aquesta etapa és feina difícil; recordes tot el que has estat i penses en tot el que et falta per ser. Gairebé no queda temps per entendre què és el que estàs experimentant.

Però la veritat és que jo no vull tornar al passat, ni tampoc anar al futur. Desitjo quedar-me on sóc, gaudir de la joventut tal i com la tinc. I no puc trobar res més idoni per a fer-ho que recordar l’ahir per haver-me dut fins aquí i pensar en l’avui com un tret de sortida pel demà.

Comentaris

  • Equilibris[Ofensiu]
    SenyorTu | 07-02-2015

    Un cop vaig sentir o llegir que el nostre passat i el futur estan escrits en la nostra ment. Uns paràgrafs reflexius interessants, els teus, per ben trenats. No sé pas per què, em provoquen la imatge d’un funambulista caminant per la corda fluixa. Podries fer un bon conte en base a això que has escrit.

  • Si noia...[Ofensiu]
    AVERROIS | 04-02-2015 | Valoració: 10

    ...el moment present és el que marca a on som. Podem pensar en el passat com un somni ja caducat i en el futur com una pel·lícula de ciencia ficció, però l'ahir ens ha portat a l'avui i aquest avui que estem vivint ja és el demà.
    El millor és viure cada segon, si es pot, i gaudir d'aquest bonic planeta abans de que ens el carreguem.
    Una abraçada i benvinguda a relats.

l´Autor

Perla barrusca

1 Relats

2 Comentaris

473 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor