N'estic farta

Un relat de: aNneta28

Estic farta d'haver de fer veure que no m'afecta que tontegis amb altres noies davant meu, de fer veure que no m'afecta veure't feliç sense mi, de fer veure que sóc feliç sense tu, perquè no ho sóc. Se'm fa impossible ser-ho si no et tinc. Se'm fa impossible aixecar-me del llit amb un somriure a la cara sabent que t'hauré de veure i no et podré parlar, no et podré abraçar, ni fer-te petons, ...Se'm fa impossible. Tant...que més d'un cop he pensat en acabar amb això, en dir-te el que sento, en intentar que com a mínim fóssim amics, però sóc una cobarda, en comptes d'això me'n vaig al bar més proper i em bec una cervesa. Potser dues. Millor tres. En comptes d'això intento oblidar-te anant amb nois que ni tansols m'estimo. Ni tansols els conec. Ara mateix ni recordo els seus noms. No recordo si els vaig preguntar com es deien. Sempre els dic als meus amics que la cervesa i els nois m'ajuden a oblidar-te. Ells diuen que no és veritat, i tot i que mai els ho hagi volgut reconèixer, i tot i que mai els ho reconeixeré, sé que tenen raó. La tenen. I jo no.

Comentaris

  • Estar farta....[Ofensiu]
    Seny i Rauxa | 11-02-2007 | Valoració: 8

    ...de que canviar una situació estigui a les teves mans i de no tenir " agallas" per a fer-ho, sé el que se sent. La frustració de no saber lluitar com déu mana...hi ha una autora que també ha escrit un relat semblant al teu, també es diu farta, també ho está. No et diré que l'oblidis com fan els teus amics, et diré que lluitis com li vaig dir a ella que ho fes, lluita per ell. Alomillor el perds, però sino canvies, sino lluites, et perdrás a tu mateixa.

  • Deu ni dó![Ofensiu]
    Arbequina | 12-06-2006

    M'estic caramelitzant amb la lectura dels teus relats. Certament, has tingut mala sort de que fos el teu primer comentarista: m'empalaguen els temes amorosos, no em van massa, diguem. Però com m'agrada llegir de tot i gaudeixo de la discrepància... doncs a llegir de tot.
    Però, en fi. Veig que t'obssessiona d'una manera exagerada (ja ho sé, això és subjectiu) l'amor (o estima) no correspost que sents per algu que et va correspondre en el passat.
    No he pogut evitar pensar en un bodrio de pel·licula que he vist fa poc: Saturday Night Fever, d'un Travolta superxulesc. M'has recordat la noia que li va dolçament al darrera, molt obsessionada, i que, al final, encadena un munt de relacions sexuals dintre d'un mateix cotxe amb els amics del que estima i davant d'ell. No em malinterpretis, ara m'explico millor. El cas és que ell al final se n'adona que li te estima (no crec que passi d'això) però ella s'adona tard de l'estupidesa que ha fet...
    No sé per què t'explico això... ah, sí, el meu cervellet ha fet una associació del teu relat i la pe·li.
    Vaja, no sé que dir... no t'obsessionis.

    Una abraçada.

    Arbequina.