Nens amants

Un relat de: Afrodita

NENS AMANTS

Llum tènue disimulant el lleuger desordre de l'habitació, massa petita per a refugiar massa emoció... olor indefinida entre perfum i por, entre suor i felicitat. Fum d'encens deixant entreveure dos cossos joves dibuixats. Un petó sord, confós amb música de fons.
Ments perdudes al laberint del cos . Primeres passes a la temptació, primeres carícies a llocs prohibits. L'habitació es transforma en un paradís on és posible tocar el cel amb les mans. Els nervis són a flor de pell, peró la ingenuitat, poc a poc, va deixant pas a la passió. Innocència que s'esfuma amb les robes, batecs del cor sonant cada cop més fort, fins al punt de distinguir-se enmig del so dels besos cremants, que no perdonen cap racó del cos.
El món es va fent a la mida dels dos, i ells dos se senten quasi fora d'ell, on l'únic món és l'un per l'altre. Aviat seràn només un cos, només un món.
Mirades tendres, còmplices, amigues, de nens amants que juguen a ser adults. Neguit estrany, calfreds que recorren l'esquena.
Dos essers fossos en un abraç, dos peces que lentament van encaixant, dos cossos que revetllen el més guardat dels secrets, entregant-se per primera vegada, perdent la puresa, abandonant-se a l'amor. Goig de l'ànima, tímid plaer del cos.
Milions de sensacions, milions de sentiments que estimen més que mai. Somriures de satisfacció. Estirats al llit, donant-se la mà, acariciant-se els cabells. Dos nuesses que han compartit el vici, que s'han conegut totalment.
Ja dormen els nens amants, descansant, somiant, estimant-se.

Afrodita

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Benvinguda[Ofensiu]
    M.Victòria Lovaina Ruiz | 10-12-2005 | Valoració: 10

    En primer lloc benvinguda a RC, veig que aquest és el primer relat que hi penges. M'ha agradat aquest relat per la sensualitat que hi desprén i per la dolçor de l'eròtica, en això que abans diuen del vici no hi estic d'acord, o en tot cas no trobo que sigui la paraula més adient per al relat. Una abraçada i continua escrivint.

  • un còctel...[Ofensiu]
    Capdelin | 10-12-2005 | Valoració: 10

    d'erotisme, sexualitat, innocència primera, curiositat, investigació passional, ceguesa...
    escrius amb mà de seda, amorosint la realitat, deixant que els cossos i els sentiments parlin, dibuixant l'escena amb una escenografia natural, biològica i amiga... felicitats!
    una abraçada!

  • Vici.[Ofensiu]
    Fionn | 10-12-2005 | Valoració: 7

    Del teu relat destaco la sabia combinació entre un llenguatje que inspira tanta innocencia com perversitat (en el sentit mes sensual, es clar), ja que el tema es precisament aquest, la partida, per sempre, de dos persones que deixen per sempre el mon de la innocencia... "Dos nuesses que han compartit el vici, que s'han conegut totalment.". I es que, quan es coneix el vici per primera vegada...

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de Afrodita

Afrodita

3 Relats

7 Comentaris

3227 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Últims relats de l'autor