NECESSITO SEXE (Informer R.C.)

Un relat de: Jaumedelleida
NECESSITO SEXE (INFORMER R.C.)

Ja sabem que entre altres coses, en les xarxes socials s’hi presta el poder xafardejar la vida d’altres i poder continuar seguint l’autor, dins l’anonimat, si és que així ho vol. Actualment, s’ha posat de moda l’aplicació denominada INFORMER, amb el qual, hom pot interessar-se per algú, sol•licitant-li qualsevol favor o simplement fer-li arribar algun avís en concret, per tal de què el destinatari en qüestió, es doni per assabentat del missatge emès.

Això doncs, és el que pretenc fer jo a través de R.C per tal de què, llegint el present relat, una suposada lectora en concret, se’m doni a conèixer o s’identifiqui, ja que tinc tota sospita que hi ha una persona del gènere femení assídua, que deu estar llegint-me un relat puntual que vaig publicar fa bastant de temps, en el qual, reclamava l’atenció d’alguna noia per manca d’estimació i d’activitat hormonal amb el gènere oposat, i dic això, pel fet de què incomprensiblement, de l’esmentat relat, se m’estan disparant regularment i de forma exagerada, el nombre de lectures, i en no tractar-se pas d’un tema específicament eròtic, com caldria esperar atès el seu èxit, (si bé sí donava a entendre una necessitat sexual imperiosa), sospito que deu ser algú que li deuria agradar el tema, que s’hi deuria identificar plenament, i que de forma gaire bé masoquista, se’l deu anar repetint cada dia per més d’un cop. No hi trobo sinó, cap altra explicació a l’elevat nombre de lectures que s’hi van incrementant a diari.

Des d’aquí doncs, li faig una crida a aquesta presumpta coneguda, per tal de què tingui una mica de valor i a través del mitjà que cregui més adient, (hi ha mil maneres de trobar-me l’adreça, a través del web, perfil, google, blog, etc) i qui sap, si aleshores, una vegada identificats congeniaríem per arribar a conèixer-nos millor i gaudir del que ambdós reconeixem n’estem molt mancats.

Ja sé que aquest no és pas el mitjà millor ni més escaient per demanar aquestes coses, però si aquesta assídua lectora meva, m’ha seguit tot el reguitzell de relats eròtics que he anat publicant, (i molt en concret al que feia esment abans), suposo que em sabrà satisfer convenientment i jo molt més a ella.

Per una vegada doncs, hauré convertit un relat normal en INFORMER R.C. i apa! a esperar resultats.










Nota de l’autor:
Si heu arribat a llegir-lo tot, crec que entendreu que el relat en qüestió, és solament una broma i alhora un reclam per poder saber, si en realitat, algú és capaç de caure-hi a la moda de l’INFORMER, malgrat en aquest cas no sigui fet a través d'un mòbil o ipad i sí a través de la web.

Malament aniríem si de debò, els reclams sexuals s’haguessin de fer a través de R.C. com he simulat jo ara en aquesta ocasió

Comentaris

  • Doncs...[Ofensiu]
    Annalls | 07-02-2013

    ..jo m'ho havia empassat !!! I pensava quin morro !! Apa que no hi han llocs per aquestes demandes...heheheh

  • infomer...?[Ofensiu]
    seluja | 27-01-2013

    Hi ha invents o troballes enginyoses, tanmateix darrere l'anonimat s'hi pot trobar de tot. Info-mer? info de mer? info de merda? merda d'informes? Tot depèn dels seus usuaris.

  • Desaprofitat[Ofensiu]
    Carles Ferran | 26-01-2013

    Tan bé que anaves i has desaprofitat l’ocasió!. Tenies que haver anat fins al final, i si passava res desafortunat, com per exemple que la lectora no fos tan lectora i hagués perdut la A, amb titllar-lo d’experiment sociològic podies trencar sense problemes. O conèixer noves vies...
    Ben mirat, ja veuràs que poc costarà que surti un programa escombraria sobre el tema. Registra els drets d’autor.
    Una abraçada, senyor ocurrències.

  • Llàstima d'aclariment final...[Ofensiu]
    bardissa | 26-01-2013

    ... doncs t'anava a demanar el link al relat que tant suc li proporcionava a la teva imaginació degut al seu nombre inexplicable i sempre en augment de lectures.

    catxislamarsalada :-D

    bar.

  • Reclams ! Vull dir 'recarams'![Ofensiu]
    Tanganika | 26-01-2013

    .

    TeDe debò que la lectura del relat fa el fet que s'hi esmenta molt creïble. Perquè pot ben ser. Qui escriu eròtica s'aventura a això (a mi m'ha escrit un 'lector' i ja passava a xat, però el vaig esbandir -altres companyes van dir-me que la mateixa persona havia actual igual amb elles, també relataires-).


    Vaja, que avui en dia hi ha tantes maneres per persones trobar persones que una xarxa social és un exemple més, sigui literària, esportiva o de cuina, penso. Tot porta a una líbido i d'aquí se'n podria fer un relat eròtico-crítico-humorístic...qui vulgui quan s'inspiri, hahahaha!!!!

    Salut i per molts relats, del gènere que siguin, evidentment!!!!

    TGNK

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370564 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com