Naturalitat?

Un relat de: Anaïs
“Què contenta que estàs sempre!” li diu la gent. Ella, somriu agraïda, a tothom li agrada un afalac. Sí, li encanta somriure, se sent millor amb ella mateixa, gaudeix de la resposta. Vol, sincerament, que la gent somrigui amb ella, vol que amb aquest petit gest la gent es trobi una mica millor.
“El teu riure és contagiós!” exclamen quan la senten. Un riure natural, distès, llarg, espontani molts cops, que pot sonar fins i tot estrident a vegades, que la pot deixar ronca en un instant.
“Sempre en tens alguna a punt!” li comenten. Li agrada dir frases enginyoses en el moment oportú, saludar d’una manera que faci que aquella persona se senti especial, intenta ser ocorrent sense abusar-ne.
“Què feliç que ets!” aclamen. Li agrada sentir-se acompanyada, ajudar, que les persones se sentin a gust, vol alegria al seu voltant. No vol que li tinguin enveja, vol que comparteixin amb ella aquesta felicitat.
Però... aquest somriure, aquest riure, aquesta parla, aquesta felicitat... pertanyen a una màscara que es treu quan es queda sola.

(15/05/12)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Anaïs

Anaïs

49 Relats

174 Comentaris

47356 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Hola!

Diuen que definir-se a un mateix és una de les coses més difícils que hi ha, i més si et demanen o et demanes que és allò que tens de positiu.

Sempre m'ha agradat molt llegir i escriure també; anys enrere recordo que si m'havia plantejat d'escriure a nivell professional sempre pensava: "On vas tu, amb escrits que tenen com a màxim dues pàgines mecanografiades?" (Sí, abans no hi havia ordinadors, costa de recordar-ho...).

Jo sóc la típica escriptora que quan realment m'inspiro és quan estic trista, així que pot ser que els meus relats siguin sempre de situacions difícils, que com tothom he passat les meves. Però des d'aquí us asseguro que la major part del temps estic alegre, sóc sociable i positiva.

Ens llegim,

Annaïs
(09/03/12)

Aquest és el meu correu electrònic si necessiteu preguntar-me alguna cosa o simplement pel que vulgueu (sempre que estigui dins del marc legal vigent i per a tots els públics, jeje):

anais1978@yahoo.es


UN GRAN SOMRIURE!!!