Natural, plena i viva

Un relat de: llunydetot

Seu al sofà. Els peus recolzats sobre el reposacaps, i el cap mig penjant-li per on hauria de ser-hi el cul. Amb les aspres mans enèrgiques s'acaricia el cabell, tan llarg que li arriba al terre. I tan descurat que les puntes s'obren per tot arreu, desperdiciant energia i proclamant bogeria. Com m'encanta!
La seva pell, tan castigada, explica les seves aventures. Podries llegir-hi la vida en cada centímetre, quasibé. Els seus peus esportistes i cansats mostren sense embuts la pell dura blanca en alguns racons, que un dia va decidir no sentir-se més part d'aquest cos tan fantàstic. Que m'encanta!
Les cames curtes però estilitzades, com els braços, t'ensenyen bellesa dins el bellut, dèbil i suau, mai arrancat, discriminat, negat de formar part d'aquella història material tan maca… que m'enamora.
Ella sempre havia sapigut estimar-se sencera, acceptar-se i respectar-se, a TOTA ella, i sabia que cada poro i pèl del seu cos la formava.
La seva panxa, ara arrugada a causa de la posició, mostrava voluminositat. Una voluminositat encantadora que ensenyava sense complexes el seu afany de menjar dolços incansablemente. Com m'encanta!
Els seus pits quedaven aplanats i quasi buits (de què?), demostrant la manca d'embaràs, simplement allà estaven, esperant ser-li útils algun dia.
I més avall, la cara… aquells ulls, ara tancats per a sentir millor la música, m'han ensenyat més que els llibres. El nas s'arrugava i desarrugava amb una facilitat increíble a causa de l'emoció i la mobilitat incesant de la boca, que ara canta a crits desofegats. Com m'encanta!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de llunydetot

llunydetot

9 Relats

4 Comentaris

8140 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
ara no publico ja que m'estic endinsant en una novel·la que espero acabar algun dia i poder-la publicar. Quan sàpiga el títol el posaré.

... nadie nace siendo un demonio ...


llunydetot@hotmail.com

www.fotolog.com/llibresbons