Na Bàrbara surt de compres.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

TEMA PROPOSAT PER A ANGIE, 25-5-06
TEMA: de compres
PARAULES CLAU: Picossada, pertinàç, higiènic, emblar.
Núm. de paraules: 300-350
Termini: 24 hores
GUANYADOR/A: Xisca Riera Ballester



Na Bàrbara surt de compres. - Xisca Riera Ballester

Na Bàrbara duia una bona picossada de diners a la butxaca. Li agradava, per aquelles dates, gastar-se tot quan tenia, havia cobrat la paga doble i sabia que l'havia de gastar tota.
Era pertinaç amb aquest pensament, de no guardar cap cèntim. Per les festes de Nadal s'havia de regalar, alguns anys més, alguns anys menys, però sempre ho havien fet així.
Sa família de na Bàrbara estava molt unida, cada any, el vespre de Reis es trobaven a casa d'algún d'ells i es repartien regals.
El divendres que na Bàrbara va anar a comprar els regals, el centre comercial de Porto Pi estava ple, no hi cabia una agulla, i a més sonaven pels altaveus unes nadales insuportables.
Després d'aconseguir trobar aparcament, va decidir començar la volta pel bany, i així ja tendria les feines fetes.
Va tancar la porta, és va asseure a la tassa, i mentre escoltava el rebumbori de dones que entraven i sortien dels lavabos va intentar prémer. Anava restreta i li costava bastant, a més allò no era casa seva. Va escoltar veus, dues al·lotes que es queixaven del tallatge de les botigues, va escoltar-ne unes altres, dues dones que parlaven de la nova tenda de roba per nadons, va sentir parlar a tres persones més, xerraven sobre la gentada que hi havia aquella tarda al centre comercial. I mentre tant na Bàrbara intentava cagar. S'intentava concentrar. No li sortia.
Després d'una suada , en va fer un poc, la resta sortí per ella tota sola. Quan de sobte...na Bàrbara veu que no hi ha paper higiènic. La suor torna a començar, amb el cul brut pensa com ho pot fer, li pega sa plorera, no pot deixar de torcar-se, s'ha de netejar. Aconsegueix posar-se nerviosa. Fins que decideix que els doblers pel regal de la seva sogra serviran per rentar-li el cul. Pensa una excusa per contar, decideix passar-se el bitllet de cinquanta euros pels darreres, i en arribar a casa dirà al seu marit que els va emblar mentre comprava i que no saps gens com va poder passar.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283555 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!