Moulin Rouge

Un relat de: mistika

Aquesta història d'amor va començar una càlida tarda de desembre en un petit poblet; on dos joves s'hi van enamorar.
Ell n'estava molt d'ella i li va fer aquesta cançó:
Aquestes paraules són per a tu i no m'importa que li expliquis a ningú, perquè aquesta cançó és per a tu. Espero q no t'importi que t'ho digui amb mots però...que meravellosa que és la vida ara que tu estàs en el meu món. I... Perdona'm, em sol passar però mai em recordo si els teus ulls són blaus o verds...que més dóna? Si són els ulls més bells que mai he vist? Li pots dir a tothom, que t'ho dedico a tu! Espero que no t'importi que t'ho digui amb mots, però...que meravellosa és la vida ara que hi ets en el meu món.
Ella es va sentir molt afalagada i li va donar un fort bes.
Ells 2 van haver de sobrepassar molts obstacles per poder estar junts i es van prometre amor etern amb aquesta cançó cantada a duo:
Mai sabia que em podria sentir així com si no hagués vist el cel abans. Fondre'm dins dels teus petons; cada dia t'estimo més i més. Escolta el meu cor, que el pots sentir? Torna a mi i perdona-m'ho tot. Les estacions canvien d'hivern a primavera, però jo t'estimaré per sempre. Passi el que passi, passi el que passi jo t'estimaré fins al final dels meus dies. Travessaré muntanyes, creuaré rius, perquè jo t'estimo fins al final del temps. Tu torno a repetir, amor, passi el que passi, jo t'estimaré.
Però va arribar un dia que ell la va trair, ella furiosa va cantar:
Els seus ulls sobre la teva pell, la seva mà sobre la teva mà, i els seus llavis acaricien la teva pell. Per què?(ploro) si ja no estem junts? Amor, per què el meu cor plora? Són sentiments contra els que no puc lluitar. Sé que ja no em pertanys, però siusplau creu-me quan et dic que encara t'estimo. És que jo t'estimo tan, que faré sense tu? Es va acabar, i l'anima se'm va trencar. El cor se'm va partir i ja no tinc ganes d continuar vivint, i sé que no et puc pas convèncer de q no te'n vagis, amor. No puc oi? Ho sé tot s'ha acabat.
Tot i això, em costa tan oblidar-te. I penso que per què vivim de somni en somni? Per això vaig maleir aquell dia en que el meu somni va acabar.
Després ella va agafar una daga i se la va clavar al cor. Se la van trobar morta amb una fotografia on hi sortia amb el seu estimat, a la mà; tacada de sang.
Al cap d'un parell de dies la van enterrar. Un cop acabada la cerimònia ell es va acostar a la seva tomba i va veure que en la làpida posava: morta per amor. Morta per amor.
Ell va caure de genolls sobre la tomba, ja que es va mig marejar de la impressió, va començar a plorar. Tirar un munt d pètals de roses blanques i vermelles.
Va pensar suïcidar-se allà mateix; tirar-se un tret o fer quelcom per no haver de suportar més allò. Però al final va decidir escriure la seva gran història d'amor, que va titular Moulin Rouge.

Comentaris

  • Moulin Rouge... la millor pel·lícula de la història.[Ofensiu]
    diesi | 08-10-2006 | Valoració: 10

    Sóc fan de Moulin Rouge. Ja sigui per que me la va regalar la persona que més m'estimo per el dia de Sant Valentí, o bé perquè la història que explica és molt semblant a la meva, o simplement perquè la peli és boníssima.
    Molt bona idea això de fer un relat a partir de les cançons...
    [How wonderfull live is now you are in the world]
    [Come what may I will love you until my dying day]
    [Why does my heart cry feelings I can't fight] (el tango de roxanne, la millor...)
    [Today is the day when dreaming end]
    (me les se totes de memòria, jeje)
    1 petó:

    b#NaT#b

  • Un 10 al relat como no k esta genial![Ofensiu]
    lokoo | 10-05-2005 | Valoració: 10

    Desde k vaig llegir el relat tinc ganes de puder veure la película, una per el teu relat, i l'atre motu, per la persona k em va dir k la veuria am mi ;)

  • ....Hola mistika...[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 06-05-2005 | Valoració: 10

    ...aquesta es la primera vegada que et comento també, i m'he quedat ben parada. M'encanta aquest text, ja que, Moulin Rouge, és una de les millors películes que he vist mai, m'agrda moltísim. M'ha agradat molt , la teva adaptació!!
    Espero llegir-te ben aviat!!


    Petons i abraçades

  • Així m'agrada[Ofensiu]
    ITACA | 04-05-2005 | Valoració: 10

    La teva pleicula preerida titi, precios el teu relat, es nota que t'agrada ehhh ... jaja, molt bonic com la pelicula, encara que això mes.

    La tata Clara

Valoració mitja: 10