Motors

Un relat de: terra

Són molts els aparells que funcionen gràcies a un motor. El món també ve a ser un aparell que necessita d'un motor per tirar endavant. Però no és tant senzill. Quin és aquest motor que mou el món? Segurament tothom tindrà una opinió diferent. Potser és que hi ha més d'un motor, cosa que em fa creure que un és més important que un altre. Però quin?
Jo crec que el més importat és el dels sentiments, el de l'amor. Tots vivim amb aquesta il·lusió i preocupació alhora. Il·lusió de trobar aquella persona amb qui compartir tantes coses. Preocupació quan no la trobem. Il·lusió de creure que hi ha algú que pot significar alguna cosa i tenir un paper important en la teva vida. Preocupació de veure que ell no pensa igual o de no saber què pensa de tu. Il·lusió de tirar endavant un projecte conjunt. Preocupació al veure que el projecte s'ensorra. I com aquestes situacions un munt més. Triant quin camí agafar en cada cruïlla, encertant-lo o errant-lo però sempre mirant endavant i amb aquell plus de motivació que ens fa continuar caminant per la vida.
Tot això és el que ens fa ser el que som; la feina, els diners, també ens mouen, però no ens arriben al cor.
Totes aquestes il·lusions i preocupacions són, també, les que ens permeten mantenir hores i hores de converses amb els amics, que ens serveixen per adonar-nos que a tots ens preocupen i il·lusionen les mateixes coses. Amb qui en parlariem sinó?
Aquest motor moltes vegades esn representa un gran mal de cap, però sense ell res no tindria sentit. L'hem de cuidar, no podem deixar que s'aturi. El dia que això pasi res valdrà la pena, tot es farà més difícil.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

terra

20 Relats

26 Comentaris

23037 Lectures

Valoració de l'autor: 9.22

Biografia:
Vaig néixer la primavera de l'any 1988. Soc periodista i tot i gastar paraules escrivint sobre la realitat, de tant en tant m'agrada plasmar les històries que només són reals en el meu cap.