Mort en vida

Un relat de: Marteta
Eren unes passes insegures les que sonaven dins la seva ment. Uns possibles records, però que realment mai van existir. Potser jugarien per devora ella i la farien enfadar en més d'una ocasió, però això ara poc li importava.

Merda de circumstàncies passades, les maleïa amb tota la seva ànima. Es demanava com serien els seus germans o germanes. Havien de ser idèntics deia el metge, i del mateix sexe. La Judith i la Neus o el Xavier i en Joan Antoni. Eren noms especials, dolços.

L'embaràs de la seva mare se'ls emportà amb la mateixa naturalitat que els concebé. Ella mai no tendria germans, potser pel destí mateix o pel joc d'atzar tan cruel que esdevé amb el començament de cada fatal dia.

I com aquelles dues videtes s'apagaren ella ho feu amb la llum de la seva habitació, potser se'ls trobaria entre somnis. Allà tenen les mateixes pigues que ella, dues al nas i una a la mà esquerra.

Comentaris

  • Colpidor[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 07-08-2014 | Valoració: 10

    Redéu, quin relat més colpidor! Una història potser real? El que pot passar pel cap de la gent en moments concrets és molt difícil, però pensar en la gent propera que ja no hi és, colpeix. Breu i intens, el relat s'ha de llegir a poc a poc i deixar un minut per a respirar. Molt bé Marteta! Una abraçada.

    Aleix

  • Biografica, fantastica???[Ofensiu]
    Annalls | 07-08-2014

    O UN O L'ALTRE. Millor sí és fantasia i si no una de tantes coses que ens porta la vida i no voldriem . Costa d'entendre, d'acceptar i a sobre no hi podem fer res. >Ajuda molt tenir una fe, si pots creure que tot té una explicació.
    I perquè la protagonista diu que no tindra més germans? Hmm?

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165875 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.