Morcilla de ceba ambb mango!!

Un relat de: Naninant
I quan em va agafar amb una mà per la cintura, vaig notar que els meus dittetss no podien escruire tan ràipd comm o sentia, pero seguie, encara que lea multilpilles faltes sortirein a la fi.Pero es k ella era mes rapida k jo amb les meves mans inutils k no posdine escruire a la mateixa velocitat, i es k ella magafava dolçamanet mes mes veloç k el correcoamnis i lespeedy gonzalez fent una contrarrellotge o sino,m ke el superman sortint a recscatar un gat i dormint almvb la capa posavadada..

I al de morcillla i mango sem repetisa per cada peto k ens feiem. Kin menjar tan bbao.
Sem va posar el seu braç inocentemnet sobre la cuixa, inocentement? Sí de la menara mes partikular, com si no o volgus fer, i a mmi, sem va posar mes dura k un ferro forjat a lals forns de Vizacaya. Ke be! Kina manera de ferme pujar al tibidabo ense cinturo caient albuitt. Kina manrera de perdrem per les vovcals, com lalemany, kina menra de ferma trempar i ferme sentir lohome mes tonto, perke us garaden els tonetos,no? Per fevor agafem sencer, agafem el platan , agafem el calabaci, gabafarem el ke mesta tornenat lelu desde la morcilla amb mago.

Comentaris

 • Molt bo![Ofensiu]
  Columba Palumbus | 23-04-2011

  Hahaaha, boníssim! i molt original, evidentment!

 • Nosilla (per no dir marques)[Ofensiu]
  Quitus | 21-04-2011 | Valoració: 8

  Recordo aquell hivern (que de fet es aquest hivern) quant, mentre a l'habitació de l'Eva sonava "Call your girlfriend" de la Robyn (a la mínima que pugueu compreu-vos algun CD/Itunes d'ella, val molt la pena),la noia, agafà un pot de "Nosilla", introduir el seu dit index, el carregà ben carregat de cacau i me'l ficar a la meua boca, mentre m'informava que em volia menjar la polla i volia que jo "dallonses" dins la seua boca ("dallonses" es una metàfora força evident, però com que hi ha roba estesa no crec necessari donar més pistes).
  true story, nois i noies.
  no sé perquè al llegir "Morcilla" m'ha recordat la "Nosilla"...

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: