Missió Ramsés 14

Un relat de: crohnic
Piràmides, tresors, sarcòfags d'antics faraons, estàtues majestuoses, jeroglífics difícils de desxifrar, pintures gravades en papirs, amulets, monedes de l'època, mòmies ben conservades, vestigis de ciutats mil·lenàries, … Les troballes augmentaven a un ritme vertiginós i, al mateix temps, desconcertant. Les excavacions arqueològiques, lluny d'aturar-se, s'incrementaven desmesuradament per tot el territori. L'única cosa que frenava aquest afany explorador era la manca de recursos, tant materials com tècnics, destinats a aquest tipus d'investigacions. Lògicament, una inversió més elevada hagués sigut difícil de justificar en una societat immersa en una crisis econòmica mundial.

Malgrat les restriccions econòmiques, els descobriments que s'havien obtingut en els últims mesos eren transcendentals. La importància del que significava aquella troballa feia inexcusable seguir ocultant l'èxit d'aquella expedició, la qual havia sigut batejada com la missió Ramsés 14. Sens dubte, aquell no era tan sols el secret més rellevant de la civilització egípcia, estaven davant d'una de les descobertes més importants de la història de la humanitat. Per tot això, s'havia decidit fer pública, mitjançant un comunicat oficial que s'emetria alhora pels principals mitjans de comunicació, aquella notícia tan desconcertant.

Ara bé, si en el seu moment una part de la societat ja havia posat en dubte la veracitat de l'arribada de l'home a la Lluna, difícilment es creurien que els antics egipcis havien habitat el planeta Mart molts segles abans que nosaltres.

Comentaris

  • És un bon...[Ofensiu]
    AVERROIS | 20-04-2011 | Valoració: 10

    ...tema per fer un relat una mica més llarg, té bones vibracions.
    Una abraçada.

l´Autor

crohnic

43 Relats

273 Comentaris

191758 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser seria hora que actualitzés la biografia ja que no la tocava des del dia que vaig començar a penjar relats...
Nascut als 80 i aficionat al bon cinema, la música (els meus gustos són variats, tant m'agrada la música heavy com els cantautors catalans), el Barça, la muntanya,... Enamorat de Girona i d'escriure (llàstima que no sempre es disposa del temps necessari per fer-ho) i orgullós de ser català...
Però bé, continuo pensant que parlar de mi no és important, prefereixo que parlin els meus relats... De totes maneres, amb major o menor mesura, crec que els relats sempre et donen algun indici per saber com és la persona que els ha escrit...
Gràcies per llegir-me i comentar-me...
Salut i relats!!