Missatge en una botella

Un relat de: marco3434

El nàufrag apurà la seva tercera botella de rom, la voltà per fer caure les darreres gotes de líquid i la deixà al seu costat. Llavors va treure una petita i vella llibreta de la butxaca i un petit llapis que, com ell, havia sobreviscut a la catàstrofe i va començar a escriure el seu tercer missatge, deia així:

"Estimada Sonia, des de que vaig rebre el teu email no he pogut deixar de pensar en tu, es per això t'escric tot esperant que els déus del mar em siguin propicis i em tornin prompta resposta".

Va plegar amb molta cura la fulla de paper i la introduí dins la botella, va tancar la botella amb un tros de suro i es posà dempeus sobre la balsa. Llavors es va quedar mirant el moviment de les ones i llançà la botella el més lluny que va poder, tot esperant que les corrents marines d'Internet fessin la resta.

Després es va deixar caure al damunt la balsa i es quedà allí estirat esperant

i esperant,....

i esperant,....

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

marco3434

35 Relats

41 Comentaris

39598 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
Aqui ve la meva petita descripció que podeu llegir, o que podeu ignorar, abans de continuar viatge.

Si heu decidit seguir i heu arribat ací la meva enhorabona. Se us concedeixen 10 punts. Per bescanviarlos podeu consultar la taula que Ron Weasley te penjada a la sala comú de Grifindor.

M'agrada llegir relats i encara més escriure'ls, notar com em cau al damunt la pluja fina, passejar per prats verds i molls, escalfar-me al sol, aspirar l'olor de les plantes remeieres, sentir la grandesa de les muntanyes, escoltar la remor del bosc, deleitar-me amb el so de la veu femenina i fer l'amor amb tendresa.

Si, crec que encara val la pena viure una miqueta més. La mort es un gran dó que ens han fet però la vida és un de més gran encara. Fruim una miqueta més d'aquest calze abans de deixar-ho tot enrere.

Vinga, valents i apa lins.

menfis3434@hotmail.com