Missatge d’amor d’una nit en vetlla

Un relat de: Nietzsche
De quin material estàs feta que m’agrada tant tocar-te? Una mica més a prop, sempre més a prop... Dins teu si fa falta... només et demano que et quedis amb mi, avui... Simplement avui, viu amb mi un dia i una nit i t’ensenyaré l’origen de tots els poemes. Perquè com deia Neruda... Vull fer amb tu el que la primavera fa amb els cirerers. On escriuré en les teves fulles, cada vers amb sentiment, cada tu i jo sols, cada abraçada i cada silenci. On tacaré de llàgrimes d'alegria i malauradament de tristesa la meva pròpia escriptura fent que la tinta s’escorri fulles avall, pell avall... En la teva pell, nua... Sense entrebancs, ni escuts, ni roba...

Les llàgrimes d’una història embrutant o aclarint els versos de la mateixa; la nostre. Les primeres rimes de les nostres estrofes, qui sap? Pot ser les mes difícils de fer rimar... Pot ser a partir d’ara tot el poema serà de rima fàcil... El mes difícil ja ha estat escrit, ja hem arribat a la part perfecte del poema, i desitjo, vida meva, que la perfecció no acabi. Ara que el sabem escriure a la nostre voluntat, ara només l’hem de viure. Cada vers, cada rima, estrofa, paraula.. On Neruda, Espronceda o Larra quedin absorbits per el millor poema d’amor mai escrit.. Deixant a cèlebres escriptors com ells encisats per la bellesa de la nostre obra..

Amor de la meva vida.. La nostre vida en forma de novel•la, de poema, de pel•lícula... Sigui en el format que sigui, que sigui nostre. Si tu no ets amb mi en el transcurs, no vull viure-la... Una vida grisa, una vida sense vida... Qui la vol? Només vull que sigui amb tu... Ho desitjo amb tanta intensitat! Tinc ganes de tenir-te embolcallada altre cop entre els meus braços mentre dorms, que vinguis a sopar i preparar-te l’amor, tinc ganes de tu i de tot, el que sigui que vulguis fer sense temor. Tenir més temps per tu i per nosaltres.. Uns dimarts i uns dijous abraçats per la nit a tu... Viatjar i veure món amb una maleta a la meva esquena i de la mà, portar el meu tresor, portar-te amb mi. Argentina, Perú, Grècia...? On sigui, però amb tu. Tenir fills, al seu temps, si! però tenir-ne... Nostres! El fruit del nostre amor. Fer-me vell al teu costat, aquest és el meu objectiu. Vull massa amb tu, en sóc conscient. Si no estàs preparada, si tens por... Fes-m’ho saber siusplau, perquè vaig molt en serio quan dic que vull un etern, al teu costat...!

Fer de la nostre historia el millor poema...

Comentaris

  • Afortunada la persona a qui se li adreça el missatge[Ofensiu]
    Mena Guiga | 21-03-2015

    I, amb tot, i pel que estic observant des que llegeixo a Relats, es 'repeteixen' aquests estats, aquests trams de vida d'amor i desamor. Els desitjos passats, els futurs, les expressions d'amor. La tristesa de la pèrdua, la no acceptació quan és recent ...i àdhuc no tan recent. Amb tot, són únics i intransferibles dels protagonistes de cada episodi, siguis tu i sigui autobiogràfic -que ho sembla molt- com tal com qual com...com...
    I les cicatrius costen de cosir. S'obren en records i dies de pluja o imatges o paraules de fets esdevinguts. A vegades es magnifica, com si allò hagués estat oníric.
    El que hagi de ser, serà. És la suma del que es fa més el que ve o s'aconsegueix.



    Mena

  • Fe d'error: "Ella amará a otro hombre" no és de Neruda[Ofensiu]
    Isolda | 21-03-2015

    L'autor de és José Ángel Buesa

l´Autor

Nietzsche

1 Relats

2 Comentaris

1199 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor