Misèria artificial

Un relat de: Bonhomia

El vent bufa fort. S'emporta records. El cel està tot ennuvolat, en qualsevol moment pot ploure. La casa és buida. Fa molt temps que s'ho van endur tot. Jo, sense diners, amb poc menjar. No tinc res que m'entretingui. Em fa mal la panxa. No tinc res per descobrir, no veig cap tipus de futur que em pugui treure d'aquest malson. Tinc al meu costat, en un pot prim i llarg, una flor artificial. En ella hi veig reflectit tot el que em passa. Sembla pensida, però és clar, ja era així des del començament. No vull sortir de casa. O més ben dit, no puc. Ella em té atrapat. Això és una misèria. Però si surto al carrer, jo només seré un reflexe d'aquesta misèria. Perque estic abandonat. Abandonat a una vida sense cap oportunitat. La meva ment s'endinsa per racons foscos. On puc trobar una sortida? M'agradaria tenir un brot d'esperança positiva, però realment m'ho estic passant molt malament. M'agradaria tenir un jardí, plè de flors d'allò tan màgic anomenat naturalesa. I una companya per compartir bons moments. On és el suc de la primavera? No puc resar doncs no crec en Déu. Em sento molt perdut. Aquesta agonia no té pietat de mi. M'agradaria tenir una màscara de felicitat per sortir al carrer i comprendre per què em trobo així. No tinc forces per buscar-la, però l'espero...

Comentaris

  • Perquè s'ha de posar títol a un comentari?[Ofensiu]
    Urepel | 27-02-2007

    M'ha agradat molt. Fàcil lectura i de fàcil adaptació. M'hi he trobat jo mateix. Merci.

  • Ànims Sergi[Ofensiu]
    GTallaferro | 25-02-2007 | Valoració: 10

    ja sé i per pròpia experiència que la vida, a voltes, sembla feta d'aquesta misèria artificial de la qual em parles en el teu relat. Jo com tu (no sé si perquè penso massa o perquè per culpa de la meva malaltia que ha aniquilat molts anys de la meva vida...), també m'enfronto quasibé cada dia amb pensaments d'aquest tipus. Sembla que de vegades no ens en poguem sortir de les coses. Sé que potser no et servirà de massa consol, però penso que si jo he pogut anar trampejant tot el què m'ha anat passat i al final he aconseguit somriure i ser una mica més feliç, tu també pots fer-ho. N'estic completament segura, perquè tot i que el teu relat corpèn per la intensitat en la qual fas arribar la teva desesperació, l'acabes amb una porta oberta a l'esperança, i cito literalment:"M¡agradaria tenir una màscara de felicitat per sortir al carrer i comprendre per què hem trobo així. No tinc força per buscar-la, però l'espero..." Jo crec que aquesta esperança et farà arribar la força, i de la força, en vindrà tota la resta.
    Només et puc recomenar (almenys a mi em va anar bé), que no et tanquis massa en tu mateix, que t'obris i et deixis ajudar, tot i que tu has de ser el qui s'ha d'ajudar més (perdona pel to paternalista d'aquesta frase...res més lluny de la meva intenció)

    Una forta abraçada i cuida't moltíssimmm!!!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.