Mirant per la finestra

Un relat de: nauette

Mirant per la finestra... què hi ha de diferent entre l'allà i l'aquí? Ulls plorosos d'avorriment, sona quelcom distorsionat, el de sempre. El fil del pensament poc a poc s'enrolla en la teranyina, l'aranya s'ho mira encuriosida. Blau en l'horitzó, l'ordinador està més a prop. I la recerca tot just ha començat. Una idea, res material, un continuo de sensacions per a entendre el passat. Una olor, potser també l'escalfor, tot són petites aproximacions al tot. Humorificació precoç, respostes irrefutables en l'art científic, la Coca-Cola, unes gràcies... tot són fragments del puzzle destrossat. Un so, un raig d' inspiració i tot s'ha acabat, l'etern cercle viciós torna a començar. Però aguantarem, oi tant, la vida ens ha dissenyat per l'ara, el tot és simplement un engany. Però estimem, i el busquem, el tot, i lluitarem fins l'avorriment, tot per un ideal.

Comentaris

  • Sí i també miro per la finestra[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 09-08-2010 | Valoració: 10

    M'agrada el teu Relat.
    I d'aquest troç comento:
    "la vida ens ha dissenyat per l'ara, el tot és simplement un engany. Però estimem, i el busquem, el tot, i lluitarem fins l'avorriment, tot per un ideal."
    Sí, dissenyat per l'ara.... som criatures de present.
    "fins l'avorriment..." No accepto l'avorriment, sols com una pessigolla que em desperta.
    T'envio un Relat... potser relacionat, per si el vols llegir.

  • Gran curiositat[Ofensiu]
    paperina | 08-08-2010

    M'agrada tenir misteris a la vida…
    Pel moment prefereixo continuar seguint les teves obres, d'aquesta manera aconsegueixo saber més dels autors, per la seva manera d'escriure…

  • A paperina[Ofensiu]
    nauette | 04-08-2010

    La Coca-Cola ha format part de la meva vida en molts aspectes:) Però esmentar-los aquí és rar, si vols satisfer la teva curiositat, agrega'm al msn^^

  • paperina | 04-08-2010 | Valoració: 9

    Si l'etern cercle viciós comença de nou, crea el puzle de nou i no deixis que es trenqui, és allò que formarà la teva pròpia historia. Per que un puzle és un tot. I sí, tot és un engany en el seu conjunt, però hi han parts del tot que també conformen un tot en la seva definició.

    M'agrada el teu fluir de pensaments, ja feia temps que no et llegia. És curiós com la Coca-cola resulta ser com una marca personal, oi? T'identifica a la perfecció .

l´Autor

Foto de perfil de nauette

nauette

38 Relats

90 Comentaris

45273 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
1990

Escriptura: el meu art apol·lini, proper a la realitat i alhora lliure davant la imaginació.


Música: la meva cara dionisíaca, sense fronteres, l'art més fluid.

www.myspace.com/vsun


Ciència: l'art del coneixement més precís (de moment). Uns ulls per al món.


I donat que ni la música, ni la escrpitura ni la ciència serien res sense les persones, us obro la porta a compartir noves experiències:

msn: naubass@gmail.com