Mig orgasme

Un relat de: Tanganika
La Isabel Gomarons buscava un nou marit i volia assegurar-se d'unes quantes coses essencialíssimes:
-amb l'edat que ella tenia -seixanta ben portadets que semblaven cinquanta mal portadets- qui escollís havia de tenir casa/es pròpia/es amb jardí de cara al mar, per allò que la brisa sempre gronxa els somnis i ella tenia la tensió alta i seria un factor maco afavorir aquell relax.
-amb l'edat que tenia -amb un cos enveja de moltes dones amb mals hàbits i mal alimentades-qui triés havia de tenir una butxaca prou ufanosa com per permetre's comprar-li roba de passarel·la, cremes, tractaments bottox, massatges i vacances, txaxa les vint-i-quatre hores apart, és clar. I, va, posem-hi xofer.
-amb l'edat que tenia oferia una més que bona conversa (especialment si es tocava el tema 'la repressió dels minairons sense càndides') i molt bon gust en tot (des dels petons, fins a les olors, fins als colors, fins a la selecció del que fos en base a una frivolitat subtil digna de futura reina no d'origen plebeu d'un país europeu ) i per qui es decantés havia de ser-hi afí.

I va posar l'anunci a totes les revistes de premsa rosa clar, rosa malva i rosa fúcsia. Afegia un parell de fotos estirada sobre una duna d'una platja poc freqüentada perquè es feia pagar i ella s'hi va colar (no es comentarà com).

Va tenir pretendents per a parar un tren. I va escollir el que s'adigués més a les condicions que ella imposava, no cal dir-ho.

Un cop ben casada amb cerimònia a la ianqui manera a l'aire lliure amb flors i llaçades infinites i in capellà amb barbeta robertredfòrica i parla eufòrica, ben firmats els papers de les possessions comunes, van marxar de viatge de noces a fer dues voltes al món amb pastilles antimareig de farmacèutica de marca.

Aquella primera nit el ric marit, entre enrojolat i tímid, va confessar-li que ell, amb noranta-quatre anys, no passava de mig orgasme. Va fer un intent de somriure de dentadura amb pedres precioses encastades i pulides.

Ella li va tornar el somriure amb una dolcesa tan assajada! "Si sabés que jo no en faig ni un quart d'un quart!" i va emborratxar-lo perquè quan entrés la prostituta llogada que vestiria com ella li fes el mig molt ben migfet, mentre ella gaudia de la fortuna, que no és poca cosa.

Comentaris

  • Se n'ha de saber![Ofensiu]
    Antònia Puiggròs Muset | 24-11-2013 | Valoració: 10

    Molt bo, Tanganika! Molt ben escrit i amb un humor simpàtic. I és que de viure, se n'ha de saber!

  • Genial[Ofensiu]
    Lexxie | 23-11-2013 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt! tant pel llenguatge que emprees com per la narració en si.

  • LLavors...[Ofensiu]
    Annalls | 08-11-2013

    ... tenen raó els que diuen que el sexe no és el més important?
    I amb els 94 i prosti pel mig el pobre potser ja no repeteixi... ahh no em diguis l'idea és aquesta?
    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132321 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).