M'he adonat que el temps passa, però els sentiments queden

Un relat de: JOSEFINA

M'he adonat que, malgrat que el temps passa i les situacions canvien, seguim a prop. M'he adonat que m'entristeixen les teves penes i que quan tú pateixes em fa mal el cor.
M'he adonat que, la distància no ens allunya, que seguim lligats pel mateix fil, i que quan penso que tu plores, m'agradaria consolar-te moixan-te els cabells, dient paraules dolces que t'animin, bressolan-te entre els meus braços ...
M'he adonat que el passat no es tan llunyà com em pensava, que de cop se't pot fer present, i el fet de seguir sent amics té més importància , que el regal més preuat que em puguin fer.
M'he adonat, que els ulls em brillen, quan hi penso, en tot aquells moments que vam compartir, i m'he adonat que em neguitejo quan penso que ja queden tan lluny...
Però la vida és com és, no hi ha cap dubte, no et deixa triar massa i de vegades no et deixa triar gens, i encara gràcies que ens permeti retrobar-nos de tant en tant, sobretot en els pitjors moments.
M'he adonat que quan tenim problemes, busquem el que queda de la complicitat que vam tenir, per donar-nos suport, per compartir penes, per animar-nos a seguir.
Vell amic, aqui t'espero. I tu, m'esperes a mi.

Comentaris

  • M'ancanta![Ofensiu]
    Katalana | 03-02-2007 | Valoració: 7

    Ooh! mancanta, la veritat, i demun me sentit identificada!

    FELICITATS x akest gran escrit!


    peTons!]mua*

l´Autor

Foto de perfil de JOSEFINA

JOSEFINA

149 Relats

230 Comentaris

125401 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Nascuda a Barcelona l'any 1953
Separada i mare de dos fills
Treballava com a coordinadora de projectes en una ONG.- jubilada actualment
Activista gracienca (m'agrada aquesta etiqueta).