Meva

Un relat de: VEGETA

Tothom ho sabia, com sempre passa en aquest casos l'implicat es la darrera persona en assabentar-se de res. n'era la persona que jo mes estimava d'aquest mon, n'era meva.

Ell----Sempre he tractat de ser un home que colaborès a les feines de la casa, rentant els plats , parant la taula, d'acord que ho feia de tant en tant però soc un home, m'han educat així no?,
ella arribava cansada de tot un dia de feina igual que jo però a sobre havia d'afegir tot el que encara hi faltava per fer a la casa incloen-t'hi el sopar per tots dos. Jo es veritat que he plegat avui abans d'hora però per que tinc una mica de temps del qual no sempre disposo vaig anar a fer la partideta amb els amics, practicament arribant a casa a la mateixa hora que ella pero amb la diferencia que a mi m'esperava un esplèndit sofa i una meravellosa playstation entretant es feia el sopar.

Ella---No em mereixo això, soc una dona madura i feta així mateixa, vaig estudiar una carrera la qual els meus pares no es podien permetre però que es van deixar tot per que jo estudies. A ell ho vaig coneixer a la universitat i gairebé tothom pensava que n'erem l'un per l'altre. Treballo 10 hores cada dia i a la fi he aconseguit el que nosaltres volíem, be, nosaltres nosaltres...no, jo volia un nen des fa molt de temps, la vida es molt dura i vols mantenir sempre el teu digue'm-ne "status" social, ara el cotxe, ara el pis, desprès les vacances, però a la fi va arribar, el petit de la casa.
Ell gairebé no vol el seu fill, diu que va ser una errada el fer que una nova vida aparegues en aquest mon, arribava tard a casa sempre que podia i llavors no entenia que jo no pogués educar i portar endavant tota sola un nen. Van començar els nostres problemes.- Soc una persona no?, no cal cridar, si us plau que el nen dorm, t'ho prego no cridis ni em diguis tot això que en fas mal...si us plau....

Ell---Nomes fa que queixar-se de tot, no volies un fill doncs fes-te'n càrrec no?, tinc vida jo també o creus que nomes he nascut per aguantar-te a tu i al marrec? no m'alcis la veu!. Faràs tot el que jo et digui i que sigui la darrera vegada que em dius el que haig de fer, sense mi no series res, qui et penses que ets?....Ets meva.....................................Perdona vida meva no volia fer-te mal...no tornara a passar t'ho juro....estic molt nerviós i ....perdona, això cura ràpid de veritat, ha sigut un cop sense importància, em perdones?

Ella---La gent quan vols estar amb tu es per que t'estima no?, això es estimar? a cops? jo no dono cops a allò que mes estimo...no ho tornara a fer...m'ho ha jurat i el crec, ens estima a tots dos ho se...al nen també, si al nen també.


Ell---com va el sopar? torno de la feina cansat avui i em dius que em faci el sopar jo mateix?, ara t'ho mereixes, ho faig pel teu bé, no ho veus?

Ella---demà torno amb la meva mare

Ell--- no aniràs enlloc, si no ets meva no hi seràs de ningú.

Ella---...................................................................................................

Ell---Adéu vida meva.........................................................................

Cal que les coses hagin d'arribar fins aquest punt?, som persones i no tenim amo, si una persona es amb un altre...si us plau que sigui per amor, no facis mal mai de la vida a allò que estimes ....mai

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de VEGETA

VEGETA

17 Relats

14 Comentaris

17028 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
PETITA HISTORIA D'UN CATALÀ A MADRID
SILVERI GARCIA ROJAS

silverio.garcia2@gmail.com