Metromocs

Un relat de: Bufanuvols

Hem deixat moltes coses enrere segons hem evolucionat des de moc aquàtic fins nassos amb moc. I, amb posterioritat, mocs al flubber, al paquet de mocadors, a les butxaques, sota les taules d'alguns alumnes malparits, per ací, per allà. Però tenim un greu problema, no amb els mocs (i deixant aquest apartat un pèl escatològic), sinó amb els metromocs. Un dia qualsevol, convide a fer un viatge per la xarxa de la mà de joves espanyols i les seues sofisticades vides.
Podeu començar per on vulgueu. El cas és que només heu d'escriure www.metroflog.com/algunnomambelqualmaiusdescriuríeu i trobareu un fum d'espais dissenyats per fer-nos oblidar que realment seguim essent bavoses marines.
Per qui encara no haja entrat en aquest món, explicaré breument. Als metroflogs es publiquen fotografies i, davall, l'editor, les comenta. És a dir, es penja una foto, es posa un comentari capçalera i, seguidament, tothom té la possibilitat de firmar i donar la seua opinió. És una bona idea, en principi.
Però tot comença a complicar-se quan "sha morenazah diskotekerah", que potser ni arriba als 14 anys, posem-ne 15, no té cap problema en afirmar que la seua vida es basa en "sexo, house, drogas y mi moto". I diràs tu que si ho poses tot dins d'un pot i reboliques només pot sortir una combinació: la xiqueta, després d'haver ingerit píndoles al·lucinògenes practica sexe al lavabo d'una discoteca on un soroll insuportable, una mala il·luminació i la seua pròpia inconsciència l'han feta oblidar que, en realitat, ell no és un xic, sinó l'urinari masculí i, demés, uns joves estan enregistrant un video amb el telefon mòvil. Així és que el que al metromoc pareix una conquesta de la xiqueta de 15 anys, que JA no és verge (Oooohhh!!! No és verge!!! Quina passada tiaaa!) el que en realitat és un ridícul espantós que pròximament es penjarà al youtube.
Però no només les xiquetes que han canviat de seguida la playstation i una pizza per camises amb el conill de playboy i una pizza familiar tenen metromog. També alguns joves que potser fins i tot arriben als 18 anys i que fan gala dels seus cossos tot fent-se fotos a l'espill sense camisa... per favor! Elles ho fan però tenen la decència de no treure-se-la. Senyors! Un poc de calma, que podeu ferir la sensibilitat d'alguns. No per la forma física, sinó perquè no s'entén que algú decidisca treure's la samarreta, col·locar-se al davant d'un mirall i, sense més, fer-se una fotografia amb el telèfon mòbil. No s'entén. I fa malpensar. Si aquests senyors es fan fotografies despullats i se les guarden... vull dir... no sé... no sé si és molt corrent això de sentir-se atret sexualment per u mateix.
En tant que uns s'enamoren dels seus pectorals recentment trets del gimnàs, altres es posen transcendentals i filosòfics. Un dia vaig veure un que actualitzava el web amb una fotografia de la seua moto. El comentari era una cosa semblant a: "Que sepas que hoy actualizo por ti... porque en verdad todo es una mierda." I vaig pensar: "Joder el tio este! Sí que vol a la moto!" ; però no era la moto, és clar. Li ho deia a la Melany, que era la seua companya d'experiències sexuals. Encara que supose que la cosa ha de ser molt més profunda que això: li ha dedicat una actualització i la foto de la seua moto! Això és amor, i el demés, tot el demés, són bobades. (Incís: melany es pronuncia "melani", no com parany).
Però mireu. En aquest mateix instant he obert un metromoc i he decidit subscriure, abans de llegir-lo, el primer comentari:

mi niñoooooo!!
k nuse k desirte k nu sepas ya
k teeQuieroo muxisimoo yaban ^^
po nah cariño k nu ay ganikas
de escribir xD
ya te firmare mañana otra ves
teeQuierooo ♥


nom1 & nom2 24/10/08 teeQ

Sorprenent. Si la xica m'ha posat la data i tot! He canviat els noms per nom1 i nom2, perquè a mi em faria vergonya que algú fes un relat sobre metromocs i posés com a exemple aquest comentari escrit de la meua mà. No per res, ja que és un document públic penjat a la xarxa i de lliure accés. I dius: joder sí que vol al seu "niño". En un anàlisi detallat observem que "nu ay ganikas de escribir xD". Això vol dir que no té ganes d'escriure, que no li abellix, que no se sent confortada dins el món misteriós dels mots. Però, ENCARA AIXÍ, no dubta en seguir endavant i, enfront les adversitats, afirma dues vegades més que el vol. Que el vol tantíssim i amb tantes e(s). I, a més, no dubta en afirmar que tornarà a firmar "mañana otra ves".

Si té algun sentit continuarà.

Gràcies per la vostra solemne atenció.

Comentaris

  • jo també m'enganxo[Ofensiu]
    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?