metro

Un relat de: nipsuga

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

...feia una estona que la Mònica i jo havíem sortit del restaurant on havíem dinat copiosament. Ens havíem pres també, una ampolla de Muga i uns carajas i anàvem una mica tocats, pel que vàrem pensar que la millor manera de tornar a casa era el metro.
Era una tarda calorosa i la meva dona duia un vestit de punt clar, bastant curt i cenyit, amb un tanga súper sexi a sota, i , ja feia estona que mentre caminàvem jo la anava tocant dissimuladament mentre ella reia i m'anava fent petons còmplices tot mirant me desafiant. Al Liceu vàrem agafar el metro i a un racó del passadís ens vàrem fer un moorreig llarg i humit mentre li tocava el seu cul magnífic. Començàvem a anar ben calents. Jo li deia que era la meva puteta i que li faria de tot i mes, i que si no em feia cas la faria follar amb el primer que jo li digues… mmmm... ella es mullava i m'enfonsava la llengua fins la gola mentre la seva pelvis s'arrambava rítmicament a la meva cuixa.
L'andana era molt plena, hi havia partit de futbol i riuades de gent es dirigien a l'estadi. Hauríem d'anar apretats. Vàrem entrar i la multitud ens va empènyer fins el mig del vago. No hi havia massa espai per moure´s i cada estació que passava s'omplia de més gent, la Mònica semblava una mica marejada però tenia un mig somriure divertit que em va fer preguntar li a que venia.
- m'estan tocant el cul, algun o alguns catxondos m'estan magrejant el teu culet…
- mmm, posat aquí al meu costat, vaig dir li jo sense donar li massa importància.
Llavors, abans de sants estació, el tren va parar. Devia haver un altre comboi a l andana i calia esperar. La sensació de xafogor era forta ja que l'aire condicionat gairebé no es notava. De cop i volta, les llums del vago varen fallar, uns segons..., llums obertes..., parpelleig, i de nou apagades. Primer silenci, i desprès rialles i algun crit de protesta.
La Mònica tancava els ulls en la penombra, i llavors mirant avall em va semblar distingir... el seu tanga a la alçada dels turmells. La Mònica respirava agitadament, i jo no podia veure qui tenia al darrera però, li havia pujat el vestit a l'alçada de la cintura. Començava a haver hi xivarri i no tenia prou espai per acostar me be cap a ella ja que havíem quedat en diagonal. Vaig apropar el cap prop dels seus llavis i vaig sentir que em deia:
-m'estan, fffahh , m'han baixat les calcetes i tinc una ma tocant me,,… i estic xopa..
...mmmm....em vaig posar a cent i li vaig dir
-explica ´m que et fan puteta borratxa
-estic notant un paio baixet que m'està fent córrer a la seva ma, i ara, sembla que........ahh.... s'està traient la polla… si, m'esta mullant el cul, se li posa dura ..oh amor que faig..... mira el meu pit.,,
Vaig veure una ma que magrejava un dels pits de l a Mònica mentre ella anava sospirant de plaer a la meva orella. De sobte ella es va posar rígida i amb els ulls en blanc, i el vago, de cop i volta, es va moure uns metres .La Mònica va arquejar l'espatlla enrera.
-ess molt grossa. Amor meu, m'està follant algú…ahhh
el morbo em supurava per tota la meva pell. Vaig donar una empenta a la dona del costat i em vaig situar davant la Mònica. Pit contra pit notava les envestides del violador anònim, i baixant la meva ma fins el seu clítoris el vaig començar a tocar mentre la meva ma intuïa aquell membre anònim que la anava bombejant. Ens vàrem besar llargament mentre ella es corria a la meva ma i deixava xopa la polla de l'intrús. De sobte, vaig notar els espasmes del follador, s'estava corrent dins la Mònica, cridant entre el xivarri mentre la Mònica m'abraçava i cridava de gust.
I llavors el tren va arribar a l'andana, encara a les fosques va obrir portes i una allau de gent va sortir a pressió del vago.
Vaig baixar li el vestit tot buscant el tanga que havia desaparegut misteriosament i aixecant els ulls no vaig distingir res mes que gent caminant....

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

nipsuga

1 Relats

0 Comentaris

705 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor