Mesquí

Un relat de: Naiade

La nit ja entrada afavoria l’ambient. En un descampat proper al port esperava amagat entre les ombres un home gras i corpulent. La respiració accelerada podia induir a pensar que estava nerviós, o que tenia por. La realitat era ben diferent ...posseït per una necessitat imperiosa d’actuar, feia que l’odi que l’envaïa, s’anés condensant per moments. El sabor amarg de la bilis li pujava per la gola fent que el subjecte a qui aguaitava podes notar l’alè putrefacte del seu agressor.

Tot va succeir en un instant, un espai on el temps no hi tenia cabuda. Quan va veure la silueta esvelta i ben formada d’en Pol, aquell passerell que li havia pres la Pia, va saltar com una fera endinsant la navalla al cos del noi, una vegada i una altre, deixant sortir tota la ràbia aculada dins seu, fins que el cos sense vida va quedar inert al terra encerclat per un bassal de sang.

El silenci imperava. Res no es movia. L’escena restava immòbil, com una imatge congelada.
L’assassí, contemplava satisfet aquell cos altre hora bell i ben format que sempre havia envejat, ara convertit en una despulla grotesca als seus peus.
No era gelosia el que l’havia empès a cometre aquell delicte, no. Ell no ho feia per la Pia, si hagués sigut el cas l’hauria mort a ella. Però no podia suportar més veure com aquell titella, li refregava per la cara aquell cos que ell hauria volgut tenir.

Comentaris

  • Enveja [Ofensiu]
    Eloi Miró | 07-04-2013 | Valoració: 10

    Una història breu, trista i amb un final fatal. Realment això de voler el dels altres ens porta a fer coses que potser mai esperaríem fer, però malgrat tot alguna força desconeguda ens obliga a ser qui realment no som: l’ego. Aquesta mala veureta interior que ens vol fer aparentar el que no som encara que ho siguem.. Un relat amb força i que dóna a què pensar.
    Salutacions
    Eloi

  • Quina enveja![Ofensiu]
    Materile | 27-03-2013 | Valoració: 10

    Pobre desgraciat! Cada dia tinc més por a les mesquineses dels sentiments que, de sobte, sembla que s'hagin tornat boges. Un bon relat de l'enveja.

    Una abraçada,

    Materile

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Naiade

Naiade

246 Relats

1711 Comentaris

274990 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Fa temps que escric, necessito plasmar el que porto dins. També m'agrada pintar, pel mateix motiu.
Però escriure per un mateix no té cap gràcia, necessito estar en contacte amb gent que també li agradi i poder compartir i intercanviar opinions, consells.
Varen parlar-me de relatsencatala i aquí estic, satisfeta de formar-ne part.

R en Cadena



(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Lèvingir en va encadenar i jo he passat la cadena a orchid i entortilligat. També a gaia1, Follet, Blaumar i Atlàntida

Per qualsevol cosa aquest és el meu e-mail:

mlloretp@gmail.com